Jebkurš dvielis kļūs nevainojami tīrs, pūkains un smaržīgs: katrai saimniecei ir šis lētais līdzeklis

Etiķis ne tikai spēj mīkstināt vannas dvieļus, bet arī palīdz atbrīvoties no taukainiem traipiem un smakas uz virtuves dvieļiem.

Bieži vien saimnieces pamana, ka dvieļi zaudē savu sākotnējo izskatu uzreiz pēc pirmās mazgāšanas. Kādreiz mīksts un pūkains, tas kļūst ciets un nesniedz nekādu komfortu.

Nemaz nerunājot par virtuves dvieļiem – tie var ne tikai nosmērēties ar taukiem, bet arī “piesūkties” ar nepatīkamu smaku, pret kuru dažkārt bezspēcīgi ir pat visdārgākie kondicionieri. Taču nekrītiet izmisumā, šai problēmai ir risinājums, un tas ir dvieļu mazgāšana ar etiķi un dzeramo sodu.

Kāpēc pievienot etiķi, mazgājot dvieļus

Neraugoties uz etiķa aso smaržu, tas ir ļoti noderīgs līdzeklis dvieļu mazgāšanai. Tas spēj mīkstināt tekstila šķiedras, kā rezultātā audums ir mīksts uz tausti. Starp citu, šī metode darbojas arī ar dvieļiem, kas ilgstošas lietošanas rezultātā jau ir kļuvuši stīvi un asi.

Mēs jums pastāstīsim, kā mīkstināt dvieļus ar etiķi. Pirmā iespēja ir izmantot tikai galda etiķi. Ielejiet pusi tasītes kondicioniera nodalījumā un sāciet mazgāt.

Lasi vēl: Pelargonijas dos skaistus ziedus: lēts aptiekas līdzeklis pamodinās pat “nogurušu” augu

Lai efekts būtu vēl labāks, varat izmantot 9 % etiķa un sodas kombināciju. Ieberiet pusi tases sodas veļas mašīnas cilindrā un tādu pašu daudzumu etiķa kondicioniera nodalījumā. Starp citu, mazgājot dvieļus ar sodu, no smakas varēs tikt vaļā ne sliktāk kā no reklamētām smaržvielām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment