Aktieris Vils Smits tiešraides laikā uziet uz skatuves un brutāli iesit vakara vadītājam – kāpēc?

Krievijas drošības dienesta analītiķi gatavo plānus uzbrukumam Moldovai, kas potenciāli varētu nest ātru un vienkāršu uzvaru, kas Kremlim šobrīd tik ļoti vajadzīga. Darbiniekiem uzdots pētīt arī scenārijus karam Japānā, Baltijas valstīs un Polijā, astaucoties uz “Gulagu.net” dibinātājs, cilvēktiesību aktīvists Vladimirs Ošečkina teikto, vēsta TV3 raidījums “Nekā personīga”.

No slepenā dienesta turpina noplūst informācija par scenārijiem, kā Krievija apsver rīkoties Ukrainas neveiksmes piesegšanai.

“Putinam, pēc šī avota domām, nekas cits neatliks, kā šo iekšējo agresiju virzīt uz āru. Un ņemot vērā to, ka Krievijā jau izskan šie fašistiskie lozungi par atgriešanos pirmskara vēsturē 1941. vai 45. gada teritorijās un tā tālāk. Protams, tas ir apokaliptisks scenārijs. Protams, kad es lasu šīs vēstules, es pats gandrīz nespēju noticēt.

Bet tieši tāpat, ja pirms pusgada mums kāds būtu teicis, ka Krievija uzbruks Ukrainai un nomirs tūkstoši un tūkstoši, un Eiropā no Ukrainas ieradīsies miljoni bēgļu, tad tieši tāpat jebkura Eiropas dienesta analītiķis pagrozītu pirkstu pie deniņiem un teiktu, ka tas ir kaut kāds viltojums, ziņo apollo.lv

Lasi vēl: Ukrainā katru dienu tieši 9.00 no rīta notiks kas īpašs

Augošo neapmierinātību apstiprina arī sociālajos tīklos publicētas fotogrāfijas ar oficiālām vēstulēm, ko saņem dienestu darbinieki. Tajās viņi brīdināti par diversantiem, kas darbojas iestāžu iekšienē un izplata nepatiesu informāciju par karu Ukrainā, ” saka “Gulagu.net” dibinātājs, cilvēktiesību aktīvists Vladimirs OšečkinaOsečkins.

Leave a Comment