Kā pagatavot airānu?
SASTĀVDAĻAS
- 1 l piens
- 100 g rauga (var izmantot kefīru, krējumu vai rūgušpienu)
- 50 g pētersīļu
- 50 g dilles
- 2 tējkarotes sāls
PAGATAVOŠANA
- Uzvāriet pienu, tad ļaujiet tam atdzist līdz istabas temperatūrai.
- Pievienojiet raugu un apmaisiet.
- Pārlejiet dzērienu traukā ar vāciņu, kuru cieši aiztaisiet.
- Atstājiet uz diennakti dzērienu siltā vietā.
- Sagrieziet dilles un pētersīļus, pievienojiet dzērienam.
- Ar mikseri pēc tam kārtīgi samaisiet dzērienu un pievienojiet sāli.
- Ielieciet dzērienu ledusskapī.
Dzert ieteicams atdzesētā veidā reizi dienā pa 200 g. Maksimāla efekta iegūšanai, ieteicams pusdienas aizvietot ar šo dzērienu. Tievēšanas līdzekļa lietošanas ilgums – 2 mēneši. Airāns palīdz veselīgā un nekaitīgā veidā atbrīvoties no liekā svara. Ar šo dzērienu var gatavot arī visdažādākos ēdienus: augļu zupas, aukstās zupas, kokteiļus un smūtijus.
Neaizmirstiet pastāstīt par šo dzērienu arī saviem draugiem!