Antibiotikas vairs nepilda savas funkcijas, bet gan indē mūs! Atklājums, kas visu mainīs!

Ār*tēšana bez antibiotikām

Antibiotiku radītās destruktīvās sekas, ko zinātnieki dēvē par “lēnas kustības cunami”, saistāmas ar to, ka ķermenis vairs nav spējīgs pretoties (būt rezistents) pret izturīgām baktērijām un vīrusiem. Cilvēka organisms ļoti ātri pierod pie šiem medikamentiem, tādēļ tas vairs nepretojas un “atslēdz” imūnsistēmu, jo tās funkcijas tajā brīdī pilda antibiotikas, tāpēc ir labi, ka ir iespējams medikamentus aizstāt ar ko citu!

25 gadus vecā Šū Lama no Malaizijas izbrīnīja savus kolēģus ar metodi, kur cīņā pret šīm bīstamajām baktērijām nav nepieciešams izmantot tik postošas metodes.

3

Malaizijas metodika ir balstīta uz polimerizēta peptīda darbībām, kā struktūrā ir olbaltumvielu saites, kas izskatās pēc zvaigznītēm, kas spēj pilnībā iznīcināt kaitīgo baktēriju membrānas, tādējādi tās nogalinot.

Šī patiešām ir “burvju zvaigzne” cīņā pret baktērijām. Visos eksperimentos ar pelēm, šī metode sniedza pozitīvus rezultātus. Tas nozīmē, ka tuvākajā laikā būs pilnībā iespējams atteikties no antibiotikām.

 

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no dedzināšanas kuņģī bez medikamentu palīdzības

 

Un kā ar brīnumainajām zālīšu spējām?! Zinātnieki apgalvo, ka viss labi aizmirsts vecais varētu sniegt lieliskas iespējas mūsu nākotnei. Viņi zinātniskajai sabiedrībai sniedza savu piedāvāto alternatīvu antibiotikām.

4

Etnobotānika medicīnā ir salīdzinoši jauns vārds. Laboratorijas pētījumos tiek pētītas augu sastāvdaļas un spējas iznīcināt pat vissarežģītākās baktērijas, nekaitējot cilvēkam.

Zinātnieki ir mākslīgi radījuši bakteriofāgus – labos vīrusus, kas mērķtiecīgi iznīcina noteiktas baktērijas. Ār*tēšana ar bakteriofāgiem tiek uzskatīta par ļoti perspektīvu metodi.

Lai izveidotu jaunu bakteriofāgu, zinātnieki laboratorijās pavada pāris nedēļas, savukārt, jaunu antibiotiku izveidošanai farmācijas uzņēmumi tērē vidēji 7 līdz 12 gadus, kas arī ir viens no iemesliem, kādēļ bakteriofāgi ir daudz labāki!

6

Tieši šajos virzienos zinātnieki šobrīd arī cenšas strādāt, lai izveidotu alternatīvu variantu antibiotikām.

Mēs katrs pats esam atbildīgi par savu veselību. Atcerieties, ka profilaktiski mēri, veselīgs dzīvesveids un apdomīga medikamentu izvēle arī nodrošina imunitātes stiprināšanu.

Pastāstiet par šo arī saviem draugiem!

Leave a Comment