Ar sēnēm un šķiņķi pildīti sīpoli

Pagatavošana
Tomātus nomazgā, sagriež lielos gabalos un kopā ar timiānu, sāli un pipariem vāra sālsūdenī 15 minūtes.

Sīpolam nogriež virspusi un izņem iekšu, atstājot 3 ārējos apļus. Sagriež un apcep speķi.

Šampinjonus nomazgā, kopā ar sīpolu iekšpusi sakapā, pievieno speķim un 5 minūtes sautē.

Pievieno saldo piparu, sāli un piparus.

Vārītos tomātus izberž caur sietu.

Sīpolos iepilda 4 ēdamkarotes tomātu masas, pēc tam šampinjonus ar sīpoliem un speķi.

Pildītos sīpolus ieliek ugunsdrošā formā, pārlej ar tomātu mērci un 40 minūtes cep karstā cepeškrāsnī.

Leave a Comment