Asiņainais mēness 2018. gada janvārī: kad un ko tas sola?

Mēness aptumsums 2018. gada 31. janvārī būs tā sauktais “asiņainais aptumsums” vai “asiņainais mēness”. Kaut arī ēna no Zemes aptvers pilnu Mēnesi, Zemes pavadoņa apgaismotajai daļai būs sarkana nokrāsa. Eklipses laikā Zeme, Mēness un Saule kļūs par vienu.

Pirms simt gadiem mūsu senči uzskatīja, ka As**s Mēness ir karu, badu un dažādu dabas katastrofu priekšvēstnesis. Mūsdienās astrologi uzskata, ka Mēness aptumsums pozitīvi ietekmē mūsu dzīvi – šajā laikā ir nepieciešams izteikt vēlmi, un tā piepildīsies.

Arī Mēness aptumsums ir labs laiks, lai atbrīvotos no smēķēšanas, alkohola vai azartspēļu atkarības. Ja jūs neatbrīvosieties no sliktiem ieradumiem aptumsuma laikā, tad to būs grūti izdarīt atlikušajā gadā.

Lasi arī: No salauztas sirds var nomirt

Bet ko astrologi iesaka nedarīt asiņainā Mēnesī:
• doties garā ceļojumā
• sēsties pie automašīnas stūres
• veikt lielus pirkumus
• lietot alkoholu
• apmeklēt vietas, kur apgrozās lieli pūļi

Asiņainā mēness ietekme, pēc astrologu uzskatiem, būs izjūtama trīs dienas pirms aptumsuma un turpināsies trīs dienas pēc tam. Šajā periodā ir jāievēro miers un jābūt saprātīgiem. Sensitīviem cilvēkiem var būt emocionāla nestabilitāte, aizkaitināmība, nemotivēti agresijas uzplaiksnījumi.

Nākamo pilno mēness aptumsumu varēsim vērot šovasar – 2018. gada 27. jūlijā.

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment