Ātrā itāļu mīksto mandeļu cepumiņu recepte – divi varianti!

cepumi
Pagatavošana

1. Uzsildi cepeškrāsni līdz 180C un izklāj cepamo paplāti ar cepampapīru.

2. Lielā bļodā sajauc kopā mandeles, pūdercukuru, citrona miziņas un olas, lai izveidotu mīkstu, mazliet lipīgu mīklu.

Lasi vēl: Šokolādes un apelsīnu cepumi – ātri, gardi un vienkārši!

3. Uzklāj uz rokām mazliet pūdercukura un izveido valrieksta izmēra bumbiņu mīklas. Tad maigi ripini starp delnām. Tu vari to ripināt arī uz darba virsmas, ja vien tā ir noklāta ar pūdercukuru. Atkārto. Uzliec bumbiņas uz cepamās paplātes un izveido mazu iespiedumu katras bumbiņas centrā.

4. Cepoties cepumi mazliet ieplaisās. Ja vēlies mīkstus un marcipānam līdzīgus cepumus, tos cep 11-12 minūtes, cietākiem, stingrākiem cepumiem cep 14-15 minūtes. Izņem ārā un ļauj atdzist. Cepumi hermētiskā traukā saglabāsies mēnesi.

COMMENTS

Leave a Comment