Bebru dziedzeri – kādas kaites ārstē dziedzeru uzlējums un kā tas palīdz Vese***ai

Bebru dziedzeri

Bebru dziedzeri un tā pozitīvā iedarbība nav tikai mīts! Tā kā bebra ēdienkartē ir simtiem vērtīgu zālīšu, senāk dzīvnieku dziedzerus uzskatīja gluži vai par panaceju.

Mednieki tos slavē kā īstu brīnumlīdzekli un vietējo viagru.

To dziedzerus kopš seniem laikiem izmanto pret augoņiem, audzējiem, drudzi, krampjiem, locekļu tirpšanu un paralīzi, atmiņas zudumu un plaušu iekaisumu, pret ausu sāpēm un kā pretindi čūsku kodumiem. Mednieki tos slavē kā īstu brīnumlīdzekli un vietējo viagru.

 

Bebru dziedzeri – uzlējums

Bebru dziedzeru uzlējums stiprina As**svadu sieniņas un uzlabo vielmaiņu. Tas noder pret trombozi, kāju krampjiem un paralīzi. Iekšķīgi lietojot, tas var palīdzēt cukura diabēta, psoriāzes un ekzēmas slimniekiem, kā arī pēc pārciesta insulta.

Lasi arī: Kam palīdz bebra dziedzeri

 

Tas uzlabo dzimumfunkciju, sievietēm palīdz pret sacietējumiem krūtīs, atvieglo menopauzi. Iesaka lietot pret audzējiem un onkoloģiskajiem slimniekiem pēc ķīmijterapijas kursa. Zinātnieki noskaidrojuši, ka bebru dziedzeru sekrēts satur ap pussimtu cilvēkam nepieciešamu ķīmisku vielu, to savienojumu un visas organismam nepieciešamās hormonu grupas.

Apmēram olas lieluma dziedzeri atrodas zem ādas dzīvnieka astes apakšpusē. Tajos ir dzeltenbrūns sekrēts ar izteiktu smaku. Pārgrieztus dziedzerus kaltē caurvējā ēnainā vietā. Iegūto pulverīti aplej ar puslitru šņabja vai labāk 70% spirta, notur pāris nedēļas tumšā vietā brūnā stikla traukā, ik pa laikam sakratot.

Organisms pie dziednieciskās dziras jāpieradina pakāpeniski – no pieciem līdz desmit pilieniem dienā. Ik pēc nedēļas devu dubulto, kamēr tā ir kāpināta līdz 40 pilieniem. Lieto tikai no rītiem.

 

Šķir otru lapu, lai nosakaidrotu, kā tieši lietot uzlējumu

COMMENTS

Leave a Comment