Bekhemu 4 gadus vecā meita vēl arvien lieto knupīti; Eksperti saka – tas esot bīstami

 

30-interesanti-fakti-2-6

Jautri lēkšojot blakus savam tēvam, rozā vasaras kleitā ģērbtā, Hārpera Bekhema, izskatās pēc pašpārliecinātas un apmierinātas mazas meitenes. Tomēr, pieskaņots pie kleitas un viņas rozā pludmales čībām, ir arī rozā knupītis.

Četru gadu vecumā, Hārpera Bekhema jau atrodas ārpus vecuma grupas, kurā vairums ekspertu iesaka lietot knupi. Izrādās, ka tas pat esot bīstami.

Lai uzzinātu, kāpēc tas ir bīstami un Bekhemu meita vēl arvien lieto knupīti, šķir otru lapu:

COMMENTS

  • <cite class="fn">sarmite</cite>

    UK vispar ir tarakumsnetik knupisus lieto 4 gadigi,bet pieaugusas sievietes sez autobusa,vilciena un ikskis mutemvajprats………………

    • <cite class="fn">Fox234</cite>

      Oi,oi…… Lv maaminjas savus 5 gadiigos ar pupu baro! Kuru jukusho Tev naacies redzeet vilcienaa,autobusaa iikshkji suukaajot uk? – piemetinaasim,ka trakajaa Lv to tik dzird,ka kaads nogalinaats,piemeeram,maate savus divus beernus nosmaceejot ar spilvenu…traki,traki…. 😀

      • <cite class="fn">ivis</cite>

        Ko teikt par tiem berniem, kas vispār knupiti nav lietojuši un ir runas problēmas.Īkšķi ar nesūkāja.Katrs bērns ir savādāks un ne jau knupī tā vaina,vienkārši pie kaut kā jāpiekasās.

  • <cite class="fn">lēdija</cite>

    Pēc pieredzes- mani nebija iespējams atradināt no knupīša līdz skolas vecumam- pa ielu ar to gan nestaigāju, bet pirms gulētiešanas vienmēr meklēju. Zobi man ir perfekti, un arī runāju daudz un labi 😀 Tā ka nevajag no mušas izpūst ziloni 😉

  • <cite class="fn">pe</cite>

    Tas jau nav tas sliktākais ieradums,bet gan jau bērniņam ir nervozitāte,ja vajag sevi nomierināt. Atņems knupīti,sāks mierināt sevi savādāk. Ir redzēts,ka pat skolas vecumā bērni grauž nagus līdz asinīm vai aktīvi rakājās pa degunu.

  • <cite class="fn">Rara</cite>

    Tā jau tie eksperti biedē. Vispār viņi ar ļoti daudz ko biedē. Zinu gan 2 nu jau 27 gadigas dāmas, kas knupi lietoja vēl 5 gados, bet abas ir izaugušas ļoti gudras un pilnīgi bez jebkādiem runas traucējumiem. Bet ar savu bērnu neriskēju, atradināju 2 gados. Bet vispār saprātīgi vecāki pašī noteikti redz, ir vai nav par traku. Viņi taču zina, cik labi vinu meita runā.

Leave a Comment