Cepts kartupelis ar pārsteigumu. Tāds vēl nebūs ēsts!

kartupelis1
Sastāvdaļas

2 lieli kartupeļi
1 ēdamkarote augu eļļas
2 olas
2 šķēles bekona
2 ēdamkarotes rīvēta siera
50 g sasmalcinātu pētersīļu
Sāls, pipari pēc garšas

kartupelis2
Pagatavošana

Kartupeļus nomazgā un liek cepeškrāsnī cepties, līdz gatavi.

Gatavajā kartupelī izdara iegriezumu un izņem daļu mīkstuma. Izgrieztā mīkstuma daudzums atkarīgs no tā, cik lielas ir olas.

Kartupelī izgrieztajā caurumā ielej olīveļļu – katrā pa pusei ēdamkarotes.

Uzmanīgi iesit vienu olu.

Piepildīto kartupeli no virspuses apsedz ar bekona šķēli un rīvēto sieru. Pārkaisa ar zaļumiem.

Pēc garšas uzber sāli un piparus, liek cepties 20 minūtes 180 grādos.

Leave a Comment