Cilvēku nežēlestībai nav robežu – pretekļi mocījuši mazu suni un atstājuši zīmīti

1a
Šī ir zīmīte, kuru atrada pie mirušā suņuka ķermeņa…

 

Suņukam pie kažoka bija pielīmēta zīmīte, kurā rakstīts: „Mēs to sitām līdz Nā*ei, HAHAHA!”

Ronalds Boisverts un viņa draudzene satraucās par suņa, Lapsas, pazušanu, pēc tam, kad viņi to izlaida ārā no mājas, Floridā.

Nākamajā rītā, viņu uztraukums pārvērtās pretīgumā, kad viņu uztrauktais kaimiņš ieradās pie viņiem un teica, ka kāds viņiem ir atgriezis suni – ārkārtīgi šokējošā veidā.

Suņa saimnieki devās uz pagalmu, kur atrada suņa sadauzīto ķermeni tur pamestu, uz tā bija novietota šķebinoša zīmīte, kas minēja, ka Lapsu vairāki cilvēki piekāva līdz Nā*ei.

„Tiklīdz es ieraudzīju to, es sāku raudāt,” pastāstīja Boisverta draudzene, Verlīna Bartelemija.

Viņa piemetināja: „Es biju izmisusi. Viņš bija ļoti draudzīgs suns.”

Veterinārārsts, Rons Ridžs, kas strādā Svētā Frencisa dzīvnieku Slim**cā, pastāstīja saimniekiem, ka viņu 13 gadus vecajam sunim ir 10 salauztas ribas, izsisti zobi un salauzta mugura.

„Ja tiešām šajā zīmītē rakstītais ir patiesība, tad kāds patiešām vēlējās nogalināt to suni. Ja kāds to būtu sitis ar koku, būtu pavisam savādāki ievainojumi,” atzina Ridžs.

Pol***ja šobrīd meklē tos, kas uzbrukuši sunim un to nonāvējuši.

Par spīti veterinārārsta slēdzienam, policisti nav izslēguši iespēju, ka Lapsu notrieca mašīna – un cilvēks, kurš uzrakstījis šo tekstu ir samelojis par suņa piekaušanu.

Bartelemija raudot pastāstīja: „Lapsa bija kā viens no maniem bērniem. Man tik ļoti sāp. Man tik ļoti sāp.”

Sieviete, gatavojot vakariņas, izlaida suni ārā pastaigāties. Pāris parasti ļāva sunim doties ārā, pastaigāties piemājas zālienā. Bet, liktenīgajā dienā, suns vienkārši pazuda no piemājas teritorijas.

Viņi abi bija cerīgi noskaņoti, kad kaimiņš teica, ka atradis suni, bet izrādījās, ka suns ir Mir*s.

Boisverts pastāstīja, ka Lapsa bija klāts ar sarkanīgām smiltīm, tādām, kas izmantotas beisbola laukumos un netālu no pāra mājām ir beisbola laukums, tomēr, viņš atzina, ka nezina nevienu, kas varētu vēlēties Lapsai nodarīt pāri.

Boisvertam ir aizdomas, ka pāridarītāji ir bijuši vietējie iedzīvotāji, jo Lapsa nenēsāja kaklasiksnu, bet viņš tika atstāts pie viņu ģimenes mājām. Vienīgais veids kā kāds varētu zināt, kur suns dzīvojis, ir, ja šis cilvēks ir iepriekš suni redzējis.

Pol***ja dara visu iespējamo, lai atrastu vainīgos un pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti sniegt liecības, ja suņa pāridarītājus redzējuši.

Leave a Comment