Dariet to kopīgi: 4 vienkārši padomi, kas palīdzēs jums zaudēt svaru kā pārim.

1. Komunicējiet!

Pirms jūs sākat, izrunājieties par iemesliem, kādēļ vēlaties notievēt. Jūsu starpā ātri vien iezagsies neuzticība, ja galvā būs tādas domas kā- viņš vēlas sev atrast jaunu otro pusīti; viņa liks man atteikties no hamburgeriem un alus dzeršanas, un es viņu par to ienīdīšu.
Sarunai par svara zaudēšanu galvenokārt būtu jāgrozās ap iekšējām vērtībām. Kāds ir galvenais iemesls, kādēļ es vēlos zaudēt svaru? Nodzīvot ilgu mūžu un būt labam vecvecākam? Lai rādītu labu piemēru bērniem? Formulējiet savus mērķus, pirms sāciet diskutēt, kā līdz tiem nokļūt.

2. Sāciet ar mazumiņu!

Tā ir laba doma – sākotnēji ieviest pārmaiņas tur, kur tas ir viegli izdarāms. Viens partneris, iespējams, vēlēsies izmēģināt jaunu sulas spiedi vai brokastu smūtiju, tikmēr otrs, iespējams, dos priekšroku tenisa nodarbībām vietējā klubā. Mazas izmaiņas un korekcijas ir labākais veids, kā sākt.

3. Atrodiet balansu un centieties to noturēt!

Tievēšanas motivatoru ir tikpat daudz, cik diētu. Bet ir svarīgi to darīt saskaņā ar savu iekšējo pārliecību.
Kāds ir lomu sadalījums jūsu attiecībās? Kas tev ir svarīgi? Kas ir tavi kavēkļi? Salīdzini tos ar sava partneri, un radiet līdzsvaru!

4. Koncentrējies uz savu attieksmi!

Pozitīva attieksme iet roku rokā ar pozitīvu garīgo, emocionālo un fizisko veselību. Vienmēr gadās kāda neveiksme, bet ir svarīgi, kā tu ar tām tiec galā. Esiet pozitīvi (attiecieties pret visu ar prieku), tad arī tavs partneris darīs tāpat!

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment