Ko tava deguna forma var pateikt par tavu raksturu

2. Deguna forma – plakans deguns

3

Cilvēki ar tādu degunu ir apveltīti ar mākslinieciskām spējām. Viņi ir kaislīgi un apburoši, dāsni un gudri, vienmēr gatavi palīdzēt un aizsargāt. Sievietes ar tādu degunu ir lieliskas mājsaimnieces un gādīgas mātes.

3. Uzrauts deguns

4

Šiem cilvēkiem piemīt izcila humora izjūta. Viņi ir nebeidzami optimisti, taču jūtīgas dabas, kas pakļauj viņus biežām garastāvokļa svārstībām. Cilvēki ar šādu degunu spēj apburt apkārtējos jau praktiski pirmajā iepazīšanās minūtē.

4. Grieķu deguns

5

Šie ir darbu mīloši un nopietni cilvēki, kuri vienmēr ir pārliecināti par savu taisnību un reizēm ir visai stūrgalvīgi, bet aiz šķietamās nepieejamības slēpjas visnotaļ ievainojama daba, kurai ir vajadzīgas uzslavas un atzinība.

5. Uzrauts deguns ar apaļu galiņu

6

Satiekot šādu cilvēku, viņš uzreiz ieviesīs uzticību. Šie cilvēki burtiski izstaro uzticamību un mieru, ir apveltīti ar izcilām runas spējām un vienmēr ir gatavi palīdzēt, nereti gan savu interešu labā, varbūt tāpēc viņiem vienmēr ir daudz draugu un paziņu.

6. Ērgļa deguns

7

Šie cilvēki ir dzimuši biznesmeņi. Viņiem piemīt īpaša naudas izjūta, tāpēc viņi nekļūdīgi spēj noteikt, kur slēpjas izdevīgi darījumi. Cilvēki ar šādu degunu ir izcili pedagogi, gatavi atdot sevi visu darbam.

7. Deguna forma – mazs deguns

Deguna forma

Mazs un īss deguns liecina par sava īpašnieka rakstura dziļumiem un spēju iziet uz kompromisiem. Šie cilvēki ir atvērti, optimistiski un pievilcīgi, taču tajā pat laikā ļoti viegli ievainojami, kas alkst atbalsta un atzinības.

Lasi arī: Personības raksturojums, balstoties uz tava Zodiaka valdošo planētu

8. Taisns deguns

Deguna forma

Cilvēki ar šādu degunu ir apveltīti ar spēcīgu raksturu un skaidru prātu, ir apveltīti ar ārkārtīgi izteiktu estētisko uztveri, dziļu sapratni māksla un visā skaistajā. Profesionālajā jomā viņi mērķtiecīgi iet uz savu mērķi un sasniedz panākumus!

 

Jums varētu arī interesēt: Pētījums atklāj kā veidojas deguna forma un ko tā liecina par tevi un tavu apkārtni! Interesanti! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Leave a Comment