Par savām kulinārajām prasmēm nepārliecināti cilvēki vairās gatavot iespaidīgas maltītes. Taču patiesībā pietiek ar nelielu entuziasma devu, uzcītību un sekošanu labiem padomiem, lai pārsteigtu draugus un ģimeni ar gardiem, viegli pagatavojamiem ēdieniem.
Nekad nav par vēlu sākt mācīties gatavot, ir pārliecināta bijusī modele, kulinārijas šovu zvaigzne Loreina Paskāla. Un viņai var ticēt, jo pati Loreina kulinārijai pievērsās tikai pēc trīsdesmit gadu vecuma.
“Viss ir labi! Šī mantra ir mans slepenais ierocis. Gatavošana ir vienkārša nepieciešamo sastāvdaļu sajaukšana noteiktā kārtībā vajadzīgajos daudzumos. Uzticieties savai garšas sajūtai!” Paskāla raksta grāmatas “Kā kļūt par labāku pavāru” ievadā. Tā tapusi pēc šova “Kā kļūt par labāku pavāru” motīviem.
Lasi vēl: Viņa ir lieliska pavāre, lai gan viņai ir tikai 3 GADI! Tas ir jāredz!
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar dažādiem kulinārijas padomiem!