Kā nomest 3 kg 7 dienās: šī ekspress diēta nodrošinās ātru rezultātu

 

Pirmā diena – baltā

1 (3)

Šajā dienā ir jāēd produkti, kas ir baltā krāsā – kefīrs, baltie kāposti, vājpiena biezpiens, piens. Daži baltās krāsas produkti satur daudz ogļhidrātu, tāpēc ar tiem jābūt īpaši piesardzīgiem un tos noteikti nevajadzētu ēst pārāk daudz.

Otrā diena – dzeltenā

2

Šajā dienā ēdienkartei būtu jāsastāv no olu dzeltenumiem, kukurūzas, siera, medus un kabačiem. Dzeltenie produkti satur lielu daudzumu vitamīna C, kas aktivizē endokrīno dziedzeru darbību, kā arī ir ļoti spēcīgs antioksidants.

Trešā diena – sarkanā

3

Trešajā dienā produktiem uz Tava galda jābūt sarkanā krāsā. Var ēst vārītu liellopu gaļu, bietes, tomātus, sarkanās jāņogas, sarkanos piparus un avenes. Sarkanie augļi un dārzeņi satur pigmentus, kas ir antioksidanti un piedalās šūnu un ādas atjaunošanā.

Kā 7 dienās notievēt par 10 kilogramiem: līdz sīkumiem pārdomāta diēta

Ceturtā diena – violetā

4

Kā jau Tu nojaut, šajā dienā Tev jāēd kaut kas violets. Tie varētu būt baklažāni, zilās vīnogas, violetais baziliks, plūmes, melnās jāņogas un kazenes.

Piektā diena – zaļā

5

Šajā dienā nodrošinies ar zaļas krāsas produktiem – āboliem, brokoļiem, salātu lapām, gurķiem, kivi, briseles kāpostiem, skābenēm un spinātiem. Zaļie dārzeņi satur lielu daudzumu kālija un magnija, kas nav mazsvarīgi priekš sirds un As**svadu sistēmas.

Sestā diena – oranžā

6

Šajā diena Tev uzturā jālieto oranžas krāsas produkti – burkāni, ķirbji, apelsīni, mandarīni, sarkanā zivs, aprikozes, persiki un hurma. Šīs krāsas produkti satur karotīnu, kas labvēlīgi ietekmē ādas un matu stāvokli.

Septītā diena – caurspīdīgā

7

Šī ir atslodzes diena – var dzert tikai ūdeni.

Nepatīk diētas?– Desmit paņēmieni, kā notievēt bez diētām

 

Leave a Comment