Frāzes, kuras tu noteikti nekad negribētu dzirdēt no sava “sirdsāķīša”

1. “Kā tevi sauc?” Tu zināji, ka nepatīc šim cilvēkam, tomēr jūs esat pazīstami un sēžat vienā klasē, tu esi aizdevusi viņam neskaitāmus zīmuļus un pildspalvas. Un viņš visu šo laiku nav zinājis, kā tevi sauc?! Tas ir nepieņemami.

2. “Vai es patīku tavai labākajai draudzenei?” Ko gan atbildēt uz šādu jautājumu? Sākumā rodas vēlme teikt kategorisku nē. Tad tu sāc domāt un tavās smadzenēs iezogas trakas domas. Kādēļ gan viņš vispār uzdeva šādu jautājumu? Vai tavai labākajai draudzenei ir kāda saikne ar viņu? Nē…tu taču par to zinātu, vai ne?

3. “Viņa ir kā mana māsa.” Kā kas? Nē. Tu to tikko nepateici. Tu iedomājies romantiskas pastaigas pludmalē un skūpstu zem zvaigžņotas debess, bet viņš tevi uzskata par… Nav iespējams pabeigt šo teikumu smagi nenopūšoties.

4. “Tev patīk [Kāda cita puiša vārds], vai ne?” “Nē, tu man patīc!”gribās izkliegt šos vārdus. Kā viņš var to nezināt.

5. “Kas ir tava draudzene?” Tas vienmēr notiek brīžos, kad uz ballīti atved savu draudzeni, sliktākais ir tas, ka tu zini, ka tavs sirdsāķītis uzdod šādu jautājumu, jo viņam tā meitene šķiet pievilcīga. Tu noteikti vēlies pateikt, lai viņš netuvojas tavai draudzenei un nemaz nodomā, ka viņa ir seksīga.

6. “Man nepieciešama tāda meitene, kā tu.” Lai arī ko tas nozīmētu… Tāda, kā es stāv tev degungalā!

7. “Ar ko man doties kopā uz izlaiduma balli?” Ja tiek uzdots šāds jautājums, tad tu noteikti neesi kandidātu sarakstā.

8. “Es tevi uzskatu tikai par labu draugu.” Šis teksts parasti seko pēc kādas rīcības, kura tevi pamudinājusi domāt, ka arī tu viņam patīc. Piemēram, ja viņš pasaka, ka labi izskaties. Tas dod spēku paust viņam savas patiesās jūtas…un tad viņš tev iecērt sejā pliķi pasakot ko tik aizvainojošu.

9. “Tu esi forša, bet man jau ir draudzene.” Ko? Viņa Facebook konts gan par attiecībām neliecina. Vai nu viņš melo, vai arī nevēlas saukt lietas īstajos vārdos. Šajā situācijā iespējams tikai viens risinājums, bēgt prom un izlikties, ka nekad neesi šo tematu pacēlusi gaismā.

10. Netiek teikts nekas. Un tas seko pēc tam, kad esi atklājusi viņam visas savas kārtis. Šī atbilde ir tāda pati, kā 8. Parasti pēc šī gadījuma viņš apsola, ka paliksiet draugi un nekas nemainīsies, tomēr viņš sāk no tevis izvairīties. Tieši tādēļ cilvēki neatklāj savas patiesās jūtas.

Leave a Comment