Gandrīz nokritu no krēsla, kad uzzināju, ar ko nodarbojas šī meitene!

 

17

Neticēsiet, taču viņai jau ir piedēvēts pasaulē skaistākās ugunsdzēsējas tituls. Protams, nevienam nenovēlām nonākt situācijā, kad ir jāsauc ugunsdzēsēji, bet Jūs varat iedomāties, kāda ir sajūta, kad dzīvību glābt ierodas tik daiļš eņģelis. Protams, ja esat vīrietis.

2

Norvēģietei Gunnai “Instagram” vietnē ir 50 tūkstoši sekotāju. Protams, līdz Kimas Kardašjanas līmenim vēl tālu, bet tik un tā ir ar ko palielīties! Aplūkojiet šo dabas daiļumu!

8

16

15

14

30 gadus vecā sieviete apvieno nakts dežūras ugunsdzēsējas amatā ar saviem fitnesa treniņiem pa dienu. Viņa ir arī lielisks treneris, kurš vienmēr ieteiks ko un kā labāk darīt!

13

4

Gunna par ugunsdzēsēju nolēma kļūt jau 19 gadu vecumā, jo viņu ļoti saistīja aktīvs dzīvesveids un darbs komandā.

 

Lasi vēl: Lūk, šādi ir iespējams uzzināt, kā izskatīsies, ja veiksi plastisko operāciju

 

“Šajā profesijā esmu atradusi pati sevi, jo šeit ir viss, ko man patīk darīt: fiziska slodze, lieliska ugunsdzēsēju komanda un, protams, man tiek dota iespēja palīdzēt cilvēkiem!” tā saka pati Gunna.

“Kad biju nolēmusi kļūt par ugunsdzēsēju, mamma man vaicāja: “Paklau, nekad neesmu dzirdējusi, ka ir arī ugunsdzēsējas meitenes. Kam tev tas ir vajadzīgs?” Es atbildēju: “Kādēļ gan nē?””

“Protams, cilvēki vienmēr ir pārsteigti, kad uzzina par ko es strādāju. Vienmēr rodas ļoti daudz jautājumu – kā ir būt ugunsdzēsējam? Ja godīgi… Esmu trakoti laimīga ar savu darbu!”

3

12

5

Esam pārliecināti, ka ne tikai Norvēģijā ir šādas dāmas, bet arī pie mums Latvijā. Parasti gan viņas netiek tik skaļi publiskotas. Arī mēs zinām, ka skaistums un tvirts augums ir laba lieta, taču jābūt arī labam cilvēkam. Par laimi – pasaulē tam ir lieliski piemēri!

Leave a Comment