Horoskops augusta otrai pusei – spēcīgs enerģētisks impulss

Augusta otrā pusē planētu ietekme radīs spēcīgu enerģijas impulsu, kas dos dinamiku un spriedzi notikumiem. Astrologi ir pārliecināti: tas būs nopietnu izmaiņu mēnesis daudzu cilvēku dzīvē.

 

Augusta sākumā bez izņēmuma ikvienam ir jāpielāgo viņu garīgā attieksme, jāatsakās no vīrusu programmām un jāatrod jaunas vērtības dzīvē. Šajā mēnesī mēs saskarsimies ar ievērojamām, pat revolucionārām pārmaiņām biznesā un personīgajā sfērā. Vienlaikus planētu ietekme padarīs šā mēneša notikumus galīgu, nepārskatāmu, pabeigtu.

Lasi arī: Jūra pateiks, vai tev vajag uztraukties par saviem lielajiem nākotnes plāniem: ātrā zīlēšana

Galvenais šo pārmaiņu avots būs Marss. Tas ļaus jums rīkoties saprātīgi un izmantot visas iespējas. Īpaši sarkanās planētas ietekme ir labvēlīga pareizai prioritāšu un izšķirošu pasākumu organizēšanai.

Auns

Augusta sākumā Auns var saskarties ar dzīves grūtībām. Astrologi ziņo, ka tie būs saistīti ar grūtībām, īstenojot jūsu vēlmes, iniciatīvas, plānus. Katru reizi jūsu pūles nonāks necaurlaidīgā pretestības sienā pret ārējiem un iekšējiem apstākļiem. Šie šķēršļi var likt jums šaubīties par sevi un jūsu stiprajām pusēm, nolaist rokas. Jūs būsiet pilnīgi ierobežoti.

Astrologi iesaka veikt šo triecienu, pārvēršot to par spēcīgu pašizaugsmes motivētāju, strādājot pie savām pagātnes kļūdām, tos identificēt un labot. Visveiksmīgākais periods jums būs 17.-31.augusts. Arī šis ir labākais laiks lielākajiem pirkumiem, aizdevumiem un laulībām. Šajās dienās jūsu svarīgais spēks būs piepildīts.

 

Vērsis

Mēneša sākumā Vērša zīmes pārstāvji būs lieliskā formā. Retrograda Saturns Mežāzī jums dos fiziskas aktivitātes un uzlabos jūsu pievilcību. Šajā mēnesī jums būs iespēja parādīt savas vislabākās īpašības: apņēmību, praktiskumu, pārliecību, spēju filtrēt informāciju un pēc iespējas vienkāršāk veikt visgrūtākos dzīves apstākļus.

Augusta otrajā pusē, sākot no 17.augusta, jūs spēsiet skaidrāk saprast savus patiesos karmiskos uzdevumus, saprast vērtības un atrast galvenos mērķus tuvāko mēnešu laikā. Iespēja tulkot savus mērķus realitātē parādīsies no 20. līdz 23. augustam Jūs jutīsieties gatavi aktīvai rīcībai. Interese palīdzēs droši vadīt uzņēmējdarbību un aizstāvēt savas intereses. Daudz notiks tikai pēc jūsu iniciatīvas.

 

Dvīņi

Tipiskajiem Dvīņu zvaigznāja pārstāvjiem augusta  beigas ir ārkārtīgi drudžains laiks. Zvaigznes ziņo, ka atradīsiet sevi ļoti sarežģītā, mulsinošā un bīstamā situācijā. Tas liks jums radikāli mainīt savus plānus un darīt to, ko jūs neesat gatavs. Cīņa par saviem sapņiem un vēlmēm saskarsies ar pēkšņiem šķēršļiem. Šajā gadījumā jūsu uzdevums nav zaudēt esošās pozīcijas. Rūpēties par saviem nerviem un izvairīties no jebkādiem riskiem. Palielināsies stresa situāciju rašanās varbūtība, kuras sekas var liegt jums iespēju strādāt un normāli dzīvot. Nav izslēgts, ka jums būs jāiesaistās rehabilitācijā, dodieties pie psihologa vai meklējot spēku sevī.

Mēneša vidus būs saistīta ar citu, ne mazāk akūtu problēmu – ģimenē var būt grūtības. Iespējams, ka jūs paliksiet bez to cilvēku atbalsta, ar kuriem jūs rēķinājāties visvairāk. Interesanti ir atzīmēt, ka notikumi laika posmā no 15.  līdz 29. augustam tiks simboliski atkārtoti, it kā jūs izietu dažādus krīzes posmus.

 

Vēzis

Vēzi gaida sarežģīts mēnesis, kurā būs raksturīgas līdzīgas komplikācijas periodi mīlestības un ģimenes attiecību jomā. Ja augusta sākumā būs dažas destruktīvas izmaiņas mīlestībā, tad mēneša vidū un beigās viņi varēs atgriezties pie jums, bet nedaudz citā formātā. Komplikācijas rodas galvenokārt attiecībās ar mīļoto, bet ir iespējams arī problēmas ar tāliem radiniekiem, radiniekiem, kolēģiem un biznesa partneriem. Astrologi ziņo, ka jums būs jāsaskaras ar grūto un bezkompromisa attieksmi pret cilvēkiem, kas apspiež, satricina un iedzen jūs stūrī. Gribēsiet iesaistīties cīņā, sākt karu.

Labāk, ja jūs sākat atturēties no konfrontācijas ar cilvēkiem. Tas ir nepieciešams, lai saglabātu savu enerģijas potenciālu. Daudz labāk ir atgriezties pie problēmu izskatīšanas.

Lauva

Lauvas, no 15. līdz 20 augustam, jūs piepildīsieties ar optimismu, vitalitāti un entuziasmu. Ceļā uz panākumiem jūs satiksieties tikai ar tām situācijām, ar kurām spējat tikt galā. Daudzos aspektos tas ir Saules nopelns, kas jums saglabās mērenu aktivitāti. Astrologi saka: jūs daudz pārvaldīsiet, būs vēlēšanās. Domājot, ka visas durvis jums ir pieejamas, jūs sāksiet izpētīt jaunus apvāršņus – izveidot savus uzņēmējdarbības noteikumus, meklēt veidus pašrealizācijai, aktīvi piedalīties savā dzīvē, paplašināt saikni ar citiem cilvēkiem. Īpaši jums iedvesmo situācijas, kas saistītas ar ceļošanu, informācijas apmaiņu un jaunas lietas apgūšanu par pasauli, cilvēkiem un dzīvi.

No 21. augusta līdz mēneša beigām statusa jautājums nonāks priekšplānā. Būs iespēja apmierināt ambīcijas. Astrologi iesaka novērtēt vietu sabiedrībā un mēģināt atrast veidus, kā palielināt tās svaru. Ja viss iet labi, jūs sagaida veicināšana, aktīva sociālā dzīve, brīva nauda.

Jaunava

Augusta sākumā un beigās Jaunavas galvassāpes būs romantiskas attiecības. Ja esat uz pārtraukuma robežas, tad noteiktā laika periodā var rasties sarežģījumi, kas novedīs līniju uz leju. Laiks liks jums justies atsaldēti pret jūsu partneri, kā rezultātā attiecības sāks pasliktināties. Prieks nomainīsies ar vilšanos, mīļotā klātbūtne sāks nosvērt tevi. Ja jūs novērtējat savas attiecības, astrologi iesaka uz laiku ierobežot savstarpējos kontaktus, samazināt pavadīto laiku. Pretējā gadījumā partnerības neapmierinātība tikai palielināsies, kas ietekmēs jūsu emocionālo stāvokli.

Brīvās Jaunavas, kurām pirmā vietā ir karjera, piedzīvos kaut ko līdzīgu radošai krīzei, aktivitātes samazināšanos augustā. Tas nav tik slikti, jo mēneša vidus sola būt ārkārtīgi veiksmīgs. Šis periods, salīdzinot ar AUGUSTA sākumu un beigām, kļūs par gaismu – problēmas izkliedēsies, un no mākoņiem izlīdīs saule. Jums būs otrā elpa, dzīve iegūs nozīmi, jūtas kļūs stiprākas, un mīlestība kļūs nobriedušākā un tīrāka. To var uzskatīt par jaunu sākuma laiku.

 

Svari

Svari atšķiras no citām zodiaka zīmēm, jo ​​mīlestības attiecības viņiem vienmēr ir svarīgas – šī ir visatbilstošākā tēma. Augusts nebūs izņēmumu. Astrologi ziņo, ka mīlas komplikācijas var rasties attiecībās starp laulības savienību. Runājot par attiecībām ar mazāk ciešiem cilvēkiem, nav sagaidāmas nekādas problēmas. Šī brīža īpatnība ir tāda, ka pāra spiediens var izraisīt problēmas ģimenē, kā rezultātā jūsu uzturēšanās kopā ar ģimeni var kļūt diezgan nepatīkama. Tiks noteikti pienākumi, kas būs jāveic piespiedu kārtā, un tas neradīs prieku.

Centieties parādīt maksimālu taktu un diplomātiju: neattīstiet kritisku vērtējamu pret tuviem cilvēkiem, pretējā gadījumā šī attieksme novedīs pie ilgstošām ​​grūtībām. Par laimi, mēneša vidū būs noteiktais lūzums, mākoņi izkliedēsies, un daudzi sarežģīti jautājumi tiks atrisināti paši, bez jūsu līdzdalības.

Skorpions

Augustā Skorpioniem būs jaunas perspektīvas: piemēram, būs iespēja, pat šajā trakajā laikā, doties uz ārzemēm (vai uz kādu interesantāku Latvijas nostūri), saņemt atbalstu, sākt uzņēmējdarbību, sākt mācības, piedalīties zināmā darbībā, realizēt sevi. Pirmajā un otrajā desmitgadē to var traucēt darba, grūtnieces pienākumi mājās, neatliekami jautājumi, kurus jūs apsolījāt darīt. Lai nezaudētu iespēju, astrologi iesaka jums visu nozvejot.

Pateicoties stiprinātajam Marsam un tā pozitīvajai spēku ietekmei, viss ir pietiekams. Galvenais ir kontrolēt savu fizisko un emocionālo stāvokli, jo pastiprināta aktivitāte var jūs vājināt, un tam būs slikta ietekme uz jūsu veselību. Slimību un enerģijas profilakse šajā mēnesī ir vienkārši svarīga. Mēneša pēdējās 10 dienās citi cilvēki sāks palīdzēt vai traucēt jums. Ļoti daudz būs atkarīgs no tevis, tāpēc uzmanīgi, ar ko un kā jūs sazināties, neļaujiet negatīviem cilvēkiem un enerģijas vampīriem nonākt pie jums.

Strēlnieks

Saule  piepildīs jūs ar noteiktu enerģiju. Pateicoties tam, jums būs labs garastāvoklis, sākot ar prieku veikt jebkuru, pat sarežģītu darbu, jūs varat atrast sev kā hobiju vai jaunus ienākumu avotus. Jūsu intereses jomā nākamajam periodam noteikti būs izskats, fiziskā forma un emocionālais stāvoklis. Lai uzlabotu savu dzīvi, jums vienkārši jāpiesakās sporta zālē, sāciet gatavoties fitnesa nodarbībām vai apmeklējiet skaistumkopšanas salonu.

Lasi arī: Tamāra Globa paredz, ka no 7. līdz 17. augustam piecas zodiaka zīmes sagaida liela dzīves veiksme

Jūsu personiskos plānus kavēs citu plāni. Neatkarīgi no tā, vai tas jums patīk vai nē, jums jārēķinās ar tiem. Astrologi ir pārliecināti, ka no tā nevajadzētu izvairīties. Galu galā mēneša beigās darbs, darba pienākumi un sociālā dzīve nozīmēs daudz. Iespējams, ka spēja pielāgoties citiem cilvēkiem palīdzēs sasniegt galvenos dzīves mērķus.

 

Mežāzis

Mežāži  būs spiesti sastapties ar grūtībām un pavadīt daudz enerģijas. Sekot visam, kas notiek ar jums un ko jūs dariet pēdējās 10 mēneša dienās – tas ir ilgtermiņa sekas. Pašlaik ir nepieciešams kļūt tik uzmanīgam un piesardzīgam, cik vien iespējams, ieņemt novērotāja stāvokli. Jūsu rīcībai jābūt konstruktīvai un nosvērtai. Astrologi iesaka sākt sasniegt svarīgu un sarežģītu mērķi, mēģiniet mainīt sevi.

Mēneša vidusdaļa un beigas ir klusais laiks, kad viss būs viegli. Šajā laika periodā jūs sajutīsiet spēcīgu Marsa patrona atbalstu, kas nozīmē, ka viss, ko darīsiet, viss notiks, kā plānots. Visas pūles radīs redzamu rezultātu, kas uzlabos ambīcijas. Tie var būt gan pozitīvi, gan destruktīvi. Piešķiriet savai aktivitātei vietu, kur jums ir jābūt stingriem un mērķtiecīgiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram būs jauni gadījumi, kas var būt saistīti ar ceļošanu, apkārtni, ģimeni, darbu vai mācībām. Iespējams, ka jūs vēlaties uzlabot sevi, iemācīties kaut ko jaunu, iegūt noderīgas prasmes, atklāt slēptos talantus, paplašināt savu redzesloku.  Astrologi iesaka sagatavot zemi: sākt darbu, atmaksāt parādus, brīvi pavadīt laiku, vākt informāciju jauniem uzņēmumiem.

Mēneša otrajā pusē jūs būsiet gatavs doties uz saviem plāniem. Taisnība, ir pareizi plānot savas darbības, ņemot vērā to, ka šajā laika periodā jūsu uzmanību var pieprasīt mājsaimniecības pienākumi vai tuvi cilvēki. Jums būs jārīkojas divās frontēs. Iespējams, ka ģimene atstās tevi bez atbalsta, izsakot stingras piezīmes par jūsu plāniem.

Zivis

Zivis, šomēnes jums būs jauni karmiski uzdevumi. Jūs redzēsiet tos skaidri, bet neiesteidziet tos nekavējoties īstenot. Jums ir nepieciešams pabeigt visu uzņēmējdarbības uzsākšanu, pabeigt darbu, savest savu dzīvi kārtībā.

Otrajā mēneša pusē romantiskie notikumi tiek raksturoti ar spilgtu enerģiju. Personas dzīve būs iespējama, taču tam vajadzētu atcerēties domas, kas apmeklēja jūs mēneša sākumā.

 

Avots: dailyhoro.ru

 

COMMENTS

Leave a Comment