Pāvels Globa nosaucis 5 zodiaka zīmes, kuru dzīves kardināli mainīsies šajā rudenī

Bieži rudens ir pārmaiņu un jaunu lietu uzsākšanas laiks. Daba pakāpeniski dodas pie miera un gatavojas ziemai, bet cilvēki bieži pēc atvaļinājuma tieši pretēji – sasmēlušies spēku, cenšas kaut ko izmainīt savā dzīvē.

Tā var būt darba nomaiņa: amata vai pat darbības sfēras maiņa. Var mainīties partneris, vai varbūt kāds iegādājas nekustamo īpašumu. Tas viss bieži notiek pēc vasaras, pēc atvaļinājum, citiem vārdiem, tad, kad cilvēkiem ir laiks apstāties un aizdomāties par savu dzīvi.

Galu galā ikdienas lietu un pienākumu gūzmā dažreiz vispār nav laika nekam. Kur nu vēl lai padomātu par to, vai es daru to, kas man patiešām patīk? Vai mana dzīve man ir piemērota? Nē, visbiežāk cilvēkiem nav iespējas uzdot sev šādus jautājumus, un galvenais – saņemt uz tiem atbildes.

Atvaļinājumu periodā jūs beidzot varat vismaz nedaudz apstāties un likt dzīvi “uz pauzes”. Mierīgā atmosfērā ir iespējams padomāt par savu darbu, darbības jomu, par draugiem un radiem.

Tieši tāpēc daudziem cilvēkiem rudenī parādās grandiozi plāni. Galvenais, lai viņi mēģinātu tos realizēt.

Lūk, 5 zodiaka zīmes, kurām, saskaņā ar Pāvelu Globu, būs iespējams kardināli mainīt savu dzīvi:

Viena no šādām zīmēm būs Svari, kurus rudenī sagaida kardinālas pārmaiņas privātajā dzīvē.

Daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji beidzot varēs ieiet jaunā savu attiecību posmā: tas var būt piedāvājums uzsākt kopdzīvi, vai pat bildinājums.

Lasi arī: Horo***ps augusta otrai pusei – spēcīgs enerģētisks impulss

Tieši Svariem rudenis var kļūt par jaunas dzīves uzsākšanas posmu.

Tāpat rudens kardināli varēs izmainīt Dvīņu dzīvi. Dvīņi jau sen sapņo par atbrīvošanos no “biroju verdzīvas” un vēlas strādāt brīvi un nepiespiesti.

Talantīgajiem un brīvību mīlošajiem Dvīņiem ir grūti pieturēties pie grafikiem un noteiktas kārtības. Viņi vēlas iegūt lielāku brīvību, lai izpaustos mākslinieciski un radoši.

Tieši šo “brīvību” viņiem liktenis uzdāvinās rudenī. Galvenais, lai Dvīņi nepalaistu garām šādu iespēju.

Strādīgajām Jaunavām Pāvels Globa pognozē, ka rudenī būs gaidāms paaugstinājums. Galvenais, lai Jaunavas nenobītos no atbildības, kura guļ uz viņu pleciem.

Turklāt bieži vien Jaunavas nemīl izcelties, tā vietā viņas labāk mīl vienkārši un klusām darīt savu darbu labi un kvalitatīvi. Bet viņām nevajag atteikties no paaugstinājuma, jo tādā veidā Jaunavas varēs nest lielāku labumu un peļņu gan savai firmai, gan sev pašam.

Tāpat grandiozas izmaiņas rudenī sagaida Aunus. Daudzi Auni pieraduši visu darīt un atrisināt ātri.

Viņiem ir grūti nosēdēt uz vietas un gaidīt. Un šajā rudenī to no viņiem arī neprasīs. Tieši pretēji – viņu impulsivitāte viņiem nāks par labu.

Daudziem Auniem darbā piedāvās interesantus un sarežģītus projektus, kas novedīs ne tikai pie ienākumu palielināšanās, bet aizvedīs arī pie augstāka amata.

Auni jau tik sen strādā vienā un tajā pašā amatā, ka ir jau pie tā pieraduši. Nu ko, ir pienācis laiks kardināli izmainīt savu dzīvi un uzņamties atbildību, lai dzīve kļūtu tikai labāka.

Kardinālas pārmaiņas privātajā dzīvē sagaida arī Ūdensvīrus, kuri, līdzīgi kā Dvīņi, arī mīl brīvību. Reizēm brīvības dēļ viņi ir gatavi attālināties no saviem draugim un tuviniekiem.

Tāpat Ūdensvīri burtiski “deg par darbu”, ja tas viņiem ir patiešām interesants. Tomēr tieši šie divi faktori var izspēlēt ar Ūdensvīru ļaunu joku.

Lasi arī: Kāpēc nedrīkst stāstīt par saviem plāniem un noslēpumiem

Rudenī daudzi šīs zodiaka zīmes pārstāvji var saņemt “negaidītu” triecienu: mīļotais cilvēks var uzstādīt ultimātu vai pat pilnībā izbeigt attiecības.

Tas ir tāpēc, ka Ūdesnvīri pārāk daudz laika pavada savos plānos un darbā, bet maz laika velta ģimenei.

COMMENTS

  • […] Pāvels Globa nosaucis 5 zodiaka zīmes, kuru dzīves kardināli mainīsies šajā rudenī […]

  • […] Pāvels Globa nosaucis 5 zodiaka zīmes, kuru dzīves kardināli mainīsies šajā rudenī […]

  • <cite class="fn">Latvju Skaudības Dievs</cite>

    “Situācija kļūst ārkārtēja,
    Darbošanās tūlītēja,
    Spēki kopā jāapvieno,
    Kovids ātrāk jānolinčo.

    Noteikumiem jābūt stingriem,
    Izpildīt tos jākļūst vingriem,
    Mediķi mums ceļu rādīs,
    Kovidu no troņa gāzīs.

    Piketiem nav šoreiz vietas,
    Katram jāķeras pie lietas,
    Pesimistiem jāmūk malā,
    Ar pandēmiju jātiek galā.

    Nav jākautrējas aizrādīt,
    Uz nepilnībām norādīt,
    Vienoti, ja būsim kopā,
    Neiedzīs mūs vīruss kapā.

    Neceļosim kādu laiku,
    Tepat nolaidīsim tvaiku,
    Kamēr Kovids valstī kliedz,
    Kaut kas arī jāaizliedz.”
    Ar ironiju par nopietno, Tavs Skolnieciņš – Latvju Skaudības Dievs
    [Latvju Skaudības Dievs] (Skauģu Skauģis)
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    #Koronavīruss #Kovid-19 #Covid-19 #Kroņvīruss #Skolnieciņš #SkaudībasDievs #nabadzība #krīze #GMI #bezdarbs #TrūcīgāStatuss #simtlatnieki

Leave a Comment