Jūra pateiks, vai tev vajag uztraukties par saviem lielajiem nākotnes plāniem: ātrā zīlēšana

Izvēlies vienu no četriem jūras attēliem. Jūra pateikts, kas tevi satrauc un vai ir vērts pašlaik apdomāt ilgtermiņa plānus vai labāk sniegt sev laiku atpūtai.

 

1. Klusums

Tevi sagaida miera periods un laiks, kad pārskatīsi savus ilgtermiņa plānus. Ieklausies sevī: šajā laikā tava iekšējā pasaule būs īpaši atsaucīga. Atpūties no pasaules jezgas, uzdāvini sev un tuviniekiem mieru un siltumu.

Klusums un miers dvēseles dziļums izpaudīsies arī apkārtējā vidē. Tuvinieki un tev dārgie cilvēki pamanīs šīs patīkamās pārmaiņas. Gaidi dāvanas un citas uzmanības izpausmes savā virzienā. Tu to esi pelnījis!

 

2. Vētra

Iespējams, tavs dvēseles un sapņainais prāta stāvoklis drīz piedzīvos spēcīgus satricinājumus. To vēsta tavs izvēlētais jūras attēls. Pēc šīs vētras tu kļūsi vai nu stiprāks un gudrāks, vai arī īslaicīgi nolaidīsi rokas. Bet izvēle – kā rīkoties – vienmēr būs tavās rokās.

Bet dzīve vētra ne tikai tevi satricinās, bet arī nešaubīgi atsvaidzinās tavas domas. Pazudīs satraukums, izmainīsies skatiens uz lietām. Tu iemācīsies vieglāk skatīties uz to, kas agrāk tevī raisīja lieku satraukumu. Nav ļaunuma bez labuma!

Lasi arī: Tamāra Globa paredz, ka no 7. līdz 17. augustam piecas zodiaka zīmes sagaida liela dzīves veiksme

 

3. Bēgums

Tu drīz vien atradīsies izvēles priekšā: vai uzsākt lielu projektu, vai ar to nogaidīt. Izvēlētais jūras attēls vēsta, ka labāk gan atstāt šo ideju uz labāku brīdi. Pašlaik ir labākais laiks, lai sakoncentrētos un apdomātu ilgtermiņa plānus.

Padoms: uzraksti visas nepabeigtās un neīstenotās lietas uz papīra lapas un novērtē to aktualitāti. Uzraksti, kas ir pirmais solis ceļā uz sarežģītu uzdevumu izpildi. Uzraksi, kas ir jāveic pirmām kārtām, lai lietas virzītos uz priekšu. Tu drīz vien sapratīsi, ka, sastādot plānu, ir lielākas iespējas, ka tas īstenosies. Uz priekšu!

 

4. Paisums

Redzams, ka drīzumā tevi sagaida neparasts spēku pieplūdums. Attiecībās un darba lietās valdīs kārtība un sapratne. Tu noteikti spēsi pagarināt šo gaišo dzīves periodu, ka vien pacentīsies.

Tu pārliecinoši iesi savu plānu realizēšanas virzienā. Tomēr šis ceļš izrādīsies ne tik viegls, kā sākumā varēja šķist. Beigās tu pabeigsi iesākto un tas tevi iedvesmos sasniegt jaunas virsotnes. Ceļu noiet tas, kurš iet!

COMMENTS

Leave a Comment