Lūk, kas vajadzīgs, lai pagatavotu perfektu sangriju:
- 2 pudeles sarkanvīna ar augļu garšu
- 2 mazi āboli, kas sagriezti kubiciņos
- 2 bumbieri, sagriezti kubiciņos
- 1 notīrīts granātābols
- Šķipsniņa sarīvēta ingvera
- 1 ēdamkarote kanēļa
- 120 ml brendija vai degvīna
Pagatavošana:
Ja izmanto arī brendiju vai degvīnu, tajā iemērcē ābolus un atstāj uz pāris stundām.
Ābolu un bumbieru kubiciņus un granātābolu ievieto lielā bļodā un pievieno kanēli. Pēc tam bļodā ielej vīnu, samaisa, un atstāj uz 2 līdz 3 stundām (pirms pasniegšanas).
Glāzi dekorē ar kanēļa nūjiņu un augļiem. Var pievienot arī citronu.
Avots: www.womendailymagazine.com