Iemesli, kāpēc tev attiecībās tiek salauzta sirds, atkarībā no tavas Zodiaka zīmes

 

Zodiaka zīmju negatīvās īpašības, kuras atgrūž partnerus:

AUNS

Auni sirdī patiesībā ir ļoti mīļi, bet šis mīļums reti kad ierauga dienas gaismu, paliekot apkārtējiem neredzams. Citiem šķiet, ka tu esi pašpietiekams, tev neinteresē ilgtermiņa attiecības vai vēlme veidot dzīvi ar kādu kopā.

VĒRSIS

Vērši ir lojāli draugi, bet arī ļoti stūrgalvīgi. Nespēja atteikties no galvā ieņemtā liek būt dusmīgam ilgāk nekā vajadzētu. Pat ja tavs partneris atzīst kļūdu un atvainojas, tevī joprojām iekšā viss vāras. Tas ir pietiekami, lai atgrūstu savu partneri.

DVĪŅI

Dvīņus ir grūti pārliecināt veidot attiecības, bet pat ja viņi to izdara, tāpat vairāk laika pavada, darot savas lietas un nepiedomājot pie attiecībām. Ņem vērā sava partnera vajadzības, pirms uzsāc attiecības. Vai tiešām esi tam gatavs?

VĒZIS

Lai gan Vēzis vienmēr rūpējas par cietiem, attiecībās viņi kļūst uzmācīgi un neciešami nepatstāvīgi. Iemācies dot otram cilvēkam pietiekamu brīvību, tu nevari viņu kontrolēt katru minūti!

LAUVA

Šīs zīmes pārstāvji parasti nekrāpj otru pusīti, bet toties viņi ir egoistiski un iedomīgi. Viņi visur cenšas pierādīt savu taisnību, lai tur vai kas. Tieši tas visvairāk kaitina apkārtējos.

JAUNAVA

Šīs zīmes pārstāvji nav spējīgi citiem uzticēties. Pastāvīgās šaubas un greizsirdība attiecībās spēj tās ātri nogalināt. Pat ja tas nav tavā dabā, ir jāiemācās uzticēties savam partnerim!

Lasi arī: Tests tikai sievietēm. Vai jūsu laulība/attiecības ir izdevušās?

SVARI

Bieži izvēlas partnerus, ar kuriem nav nekādas saderības, cerot, ka spēs viņus mainīt. Tad arī bieži notiek katastrofa attiecībās. Cilvēkus nevar mainīt!

SKORPIONS

Kaislīga, bet arī greizsirdīga Zodiaka zīme, kas savā rīcībā mēdz būt absudra un nesaprātīga. Tu nevari kontrolēt savu mīļoto, viņš tev nepieder!

STRĒLNIEKS

Pārāk augstas cerības, kas nepiepildās, liek sāpīgi krist. Tu gribi pārāk daudz, tāpēc nogurdini savu partneri, īpaši, ja viņam nav tāda pati daba. Ne visi spēj tev tikt līdzi!

MEŽĀZIS

Neprot atklāties un uzticēties partnerim. Mežāzis rīkojas tā, it kā viņa uzticība partnerim būtu jānopelna ar smagu darbu, bet tā tam nevajadzētu būt. Neiedomājies uzreiz to ļaunāko!

ŪDENSVĪRS

Viņi ir gudri, pat pārgudri, bet vismaz asprātīgi. Tava galvenā problēma ir tā, ka tu nezini, kad apstāties, tāpēc bieži radi strīda situācijas ar apkārtējiem.

ZIVIS

Ļoti emocionāla zīme, bieži kavējas atmiņās par bijušo. Nereti nespēj tikt galā ar šķiršanos, ilgojas pēc bijušā partnera, bet tajā pašā laikā ir kopā ar citu. Jāiemācas atbrīvot sevi no pagātnes bagāžas, citādi nākotne neveidosies.

Avots: lifecoachcode.com

Leave a Comment