Ir izgudrotas augstpapēžu kurpes mazuļiem – kādas ir tavas domas?

Protams, ka ir zināma atšķirība starp šādu apavu uzvilkšanu mazulim, lai viņš izskatītos uzpucējies, piemēram, fotosesijas laikā un to, vai apavi ir iegādāti pastāvīgai valkāšanai.

Lai arī dažas mammas ir mierā ar pirmo no iespējām, noteikti jāņem vērā tas, kā cilvēka pēdas ietekmē augstpapēžu nēsāšana.

Kādēļ šī ir laba ideja?

Uzņēmuma “Pee Wee Pumps” dibinātāja Mišela Holbruka skaidro, ka apavi īpaši izveidoti bērniem, paredzot to, ka viņu pēdas vēl tikai attīstās.

Šie apavi noteikti nav paredzēti pirmā soļa speršanai, kas ir jāveic glamūrīgā izskatā. Īpaši bērniem radītie apavi ir ērti un elastīgi, kā arī to papēdis ir nolokāms.

Ideja par šādiem apaviem bija populāra vēl pirms “Pee Wee Pumps” uzņēmuma dibināšanas, Mišela par to bija sajūsmā, gaidot savu meitiņu.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Viņa pasūtīja šādus apavus, tomēr izrādījās, ka tie neturas bērnam kājās, tādēļ sieviete nolēma izveidot uzņēmumu, kas ražo bērniem piemērotākas kurpes.

Vai stila aksesuāri būtu jāizvēlas tikai nobriedušākiem bērniem?

Augstpapēžu kurpes mazuļiem sašķēlušas sabiedrību divās daļās.

Daļa vecāku slavē ideju, apgalvojot, ka šādi apavi nenodara bērnam nekādu kaitējumu, salīdzinot ar to, kas notiek, kad pieaugusi sieviete regulāri nēsā augstpapēžu kurpes.

Tomēr citi it nemaz nav sajūsmināti par to, argumentējot, ka mūsdienās bērni tiek pakļauti pāragrai pieaugšanai.

Kādas ir tavas domas?

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment