Ir zināms, kur tieši atrada mazo Evitu; Šo bērniņu izdevās atrast viena iemesla pēc

Piecus gadus veco Evitu, kura svētdien pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē, atrada sektorā, kas jau bija vairākkārt bija pārmeklēts – starp Gaujas ciematu un Siguldu.

Bērniņu Gaujā izdevies atrast, jo ūdens līmenis ir krities, Latvijas Televīzijai pastāstīja Valsts Pol***jas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa priekšnieks Mareks Stepens, raksta jauns.lv.

Lasi vēl: Mūžībā devies Latvijas leģendārais treneris: ”Diemžēl viņš ir aizmidzis mūža miegā”

Gandrīz trīs diennakšu ilgiem mazās meitenītes meklējumiem līdzi sekoja teju visa Latvija. Diemžēl otrdien pēcpusdienā meitenīte tika atrasta mirusi.

Meiteni atrada jau iepriekš pārmeklētā vietā – starp Gaujas ciematu un Siguldu. Kā LTV skaidro Valsts Pol***jas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa priekšnieks Mareks Stepens, tas bijis 10 kilometru attālumā no Evitas pazušanas vietas.

“Šo bērniņu izdevās atrast viena iemesla pēc – ūdens līmenis ir krities, ūdens ir palicis dzidrāks. Pateicoties brīvprātīgajiem, esam arī 26 laivas saņēmuši,” norāda Stepens.

No brīža, kad tika saņemtas ziņas par pazušanu, meklēšana notika nepārtraukti. Nāvi pārdzīvo visi. Īpaši brīvprātīgie, kuri atstāja mājās savus bērnus, lai meklētu Evitu.

“Ļoti žēl. Sargāsim savus bērnus, uzpasēsim, lai nenotiktu tāda veida nelaimes, lai bērni būtu vienmēr pieskatīti,” teic brīvprātīgā Inga Siņica.

Nolemts Evitas ģimenei ziedot arī visu naudu, kas tika savākta meklēšanas darbiem. Evitas ģimene Siguldas sociālajam dienestam bija zināma. Kopā ģimenē ir pieci bērni, vecākie jau lieli. Dienestā norāda, ka viņi bija nevis pabalstu lūdzēji, bet daudzbērnu vecāki, kas aktīvi sadarbojušies.

Leave a Comment