Kā ātri izārstēt saaukstēšanos.. Ekspertu padomi

Lai gan saaukstēšanās- tā ir saslimšana, kuru izraisa ap 200 dažādiem vīrusiem. Pie tam krietni augstāka varbūtība saaukstēties ,ja organisms ir novājināts, t.i. dabiskie imunitātes spēki netiek galā ar vīrusu uzbrukumu. Tieši tādēļ aukstajā laikā vajadzētu īpaši rūpīgi sekot savai Vese***ai un pie pirmajām saaukstēšanās pazīmēm, tādām kā sāpes kaklā, kairinājums  vai diskomforts aizdegunes apvidū, iesnas, galvas sāpes,  pielietot  Ekstra ārstēšanas metodes.

Pirmajās saaukstēšanās stundās organisms cenšas uzveikt vīrusus, imūnā sistēma, bet precīzāk, leikocīti, sāk izdalīt dažādas vielas ar pretvīrusu aktivitāti. Lai palīdzētu organismam tikt galā ar slimību, nepieciešams papildus  lietot pretvīrusu preparātus, tāpat arī līdzekļus, kas stimulē imunitāti.

Pa cik Sli**bas laikā rodas intoksikācija,  lai paātrinātu toksīnu izvadīšanu no organisma- vajag dzert lielu šķidruma daudzumu.  Tie var būt novārījumi un morsi, kuriem ir urīndzenošas īpašības un sviedrējošs efekts: ogu morsi no avenēm, mežrozītēm, dzērvenēm,  jāņogām, kazenēm vai vienkārši karstā ūdenī iemaisīta citrona sula.

Veselīgi ir lietot C vitamīnu, kurš spējīgs paaugstināt imunitāti un būs labs atbalsts organismam.

Bez tam nepieciešams izmantot līdzekļus, kuri palīdzēs tikt galā ar dažādiem saaukstēšanās simptomiem.  Piemēram, ja ir iesnas, var lietot As**svadu sašaurinošus pilienus vai izsmidzināmos līdzekļus.

 

Avots: newsland.com 

 

Leave a Comment