Kā atbrīvoties no celulīta – 6 vienkārši soļi pretī ideālam ķermenim

1. Vissvarīgākais – tas ir garastāvoklis!

Diemžēl par šo likumi zina visas, taču reti kura to tiešām ievēro! Ja Tu gribi, lai “apelsīnu maziņa” Tevi beidzot pamet, tad pēc iespējas biežāk centies savu ķermeni iztēloties tādu, kādu Tu to tiešām vēlies redzēt, jo domas materializējas!

2. Nezaudē nevienu dienu!

Tūlīt pēc tam, kad esi savu ādu iztēlojusies gludu un samtainu, sāc virzīties uz nosprausto mērķi, jo arī pašas mazākās pūles, kas tiks liktas lietā katru dienu, pietuvinās Tevi šim mērķim!

3. Masāža, izmantojot skrubi – Tavs skaistuma noslēpums!

Anticelulīta masāža – tā ir vesela māksla, tomēr, ja masāžas speciālista apmeklējums Tev liekas par dārgu, vari pamēģināt masāžu veikt pati. Starp citu, patiesībā tas ir vēl efektīvāk, nekā Tu domā! Dušas laikā masē savas problēmzonas aptuveni 10 – 15 minūtes, bet vēl labākam efektam izmanto skrubi, kafijas biezumus vai jūras sāli – āda būs kā zīdainim!

4. Dzer ūdeni!

Tu jau droši vien zini, ka ūdens ir mūsu draugs un palīgs, jo tas palīdz no organisma izvadīt kaitīgos toksīnus, attīra zarnas un samazina apetīti, tāpēc noteikti neslinko un dzer ūdeni! Gribi visu dienu pavadīt sporta zālē uz skriešanas celiņa?! Bez problēmām! Taču, ja Tu nedzersi pietiekamu daudzumu šķidruma – šīm aktivitātēm nebūs pilnīgi nekādas vērtības!

5. Ietīties pārtikas plēvē patiesībā ir ļoti efektīvi!

Ja Tu vēl neesi pamēģinājusi mājas apstākļos ietīt savas problēmzonas pārtikas plēvē, tad ir pēdējais laiks to pamēģināt! Tam Tev būs nepieciešama pārtikas plēve, medus (olīveļļa vai jebkura cita eļļa, krējums, etiķis, māls, parafīns) un vannas dvielis. Vispirms attīri savu ādu ar skrubja palīdzību, tad uzzied medu (vai arī kas Tev tur ir),tad aptin šo problēmzonu ar pārtikas plēvi un ietin dvielī. Šī procedūra rada saunas efektu, attīra poras no taukiem un toksīniem, savelk ādu, baro un mitrina, respektīvi, labāk vienu reizi pamēģināt, nekā 100 reizes to klausīties!

6. Tici uzvarai!

Ja Tev ir ne tikai celulīts, bet arī liekais svars, tad lielāku uzmanību velti tieši fiziskajiem vingrinājumiem, pakonsultējies ar ārstējošo ārstu par Tev piemērotu diētu vai arī nomaini veco diētu, kura nav devusi rezultātus, uz kādu jaunu, kas Tevi vairāk uzrunā! Pats galvenais – Tev viss izdosies, tikai nepadodies, jo arī ticībā ir spēks!

 

 

Leave a Comment