Kā pareizi izplūkāt uzacis, lai tās būtu nevainojamas!

Iezīmē uzacu formu pirms raustīšanas

Pirms raustīšanas ieteicams iezīmēt un piepildīt uzacu formu, jo citādi viss izskatās pēc nevēlamajiem matiņiem.

Nepārspīlē ar uzacs izliekumu

 Daudzas sievietes izrauj pārāk daudz matiņu izliekuma vietā un atstāj tos uzacs sākumā, tuvāk degunam, kā rezultātā veidojas pākstij vai kurkulim līdzīga forma. Neizklausās diez ko pievilcīgi. Tāpēc izmēģini uzacu formas šablonu, kas palīdzēs izveidot formu. Lai uzacis izskatītos pilnīgākas, iekrāso tās un pēc tam izrausti liekos matiņus.

Ņem vērā arī pārējo seju

Uzacu forma akcentē sejas vaibstus, tāpēc izveido uzacu izliekumu tā, lai izceltu acis. Uzacu augstākais punkts nedrīkst būt tuvu sejas centram, jo tas sašaurina seju. Uzacīm ir jāsākas ar biezāko vietu un jābeidzas ar smailu galu, kas skaisti izceļ acis.

Atļauj uzacīm ataugt

Mēs visi esam nepacietīgi, bet uzacu veidošanu nedrīkst sasteigt, un ir jāpagaida, kad tās pilnībā ataug, lai veidotu formu. Varbūt tas šķiet grūti, bet gaidīšana būs tā vērta. Nesteidzies un nemaini uzacu biezumu, izraujot sīkos matiņus, kas ar laiku varētu piešķirt apjomu un izveidot pilnīgāku uzacs formu.

Noliec malā palielināmo spoguli

Varbūt šķiet pārsteidzoši, bet tas ir loģiski. Šādā spogulī vienlaicīgi var redzēt tikai vienu uzaci, bet, ja redzēsi abas, tad būs vieglāk izveidot vienādu formu.

Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment