Kā vislabāk krāsot acu zīmuli, atbilstoši tavai acu formai

Acis, kuru virsējais plakstiņš ir pārklājies pāri apakšējam

Šādas formas acis parasti ir nelielas, tādēļ sievietes parasti cenšas likt tām izskatīties ‘lielākām, viltojot acs plakstiņu. Tā darīt nav ieteicams. Bildē tas izskatās labi, bet dzīvē tas ir pārāk traki – tev patiesībā pietiks ar vienu līniju, lai izceltu šīs formas lieliskumu. Vari vēlamo efektu panākt arī ar citādāku krāsu izvēli.

Uzvelc taisnu kaķacs līniju, piemēram, zaigojošā sarkanā krāsā – tas radīs izteiksmīgāku efektu pie acu kaktiņiem. Velc šķidro acu zīmuli tieši pāri plakstiņam un padari līniju platāku pie acs otra kaktiņa. Tumši sarkanā krāsa labi piestāvēs brūnacainajām sievietēm. 

Acis ar noslīdējušiem plakstiņiem

Lielākā problēma acīm ar noslīdējušiem plakstiņiem ir tāda, ka tās reizēm rada tādu kā smagnēju izskatu plakstiņu novietojuma dēļ. Cilvēki ar šādiem plakstiņiem acis reizēm var izskatīties iegrimušas un nogurušas, pat ja īstenībā tā nav. Lai tiktu ar to galā, dod priekšroku pamatīgiem tripieniem ar acu zīmuli – kas ir tā kā dienai atbilstoša dūmakaino acu versija. Tas ir patiešām stilīgi, tāds 70. gadu izskats.

Izmantojot brūnu acu zīmuli uzvlec šauru līniju zem apakšējās skropstu līnijas. Pēc tam uztriep krāsu uz lielākās daļas plakstiņa un ēnas sapludini krunciņas vietā. Tikai atstāj acs ūdenslīniju neskartu, tāpēc, lai acs apakšējā daļa neizskatītos smagnēja. Neskopojies ar skropstu tušu – tā acis “atvērs” vēl vairāk! 

Mandeļveida acis

Tā ir ļoti tipiska, klasiska forma. Gandrīz viss labi izskatās mandeļveida acīm – lai gan klasiskā kaķacs jo īpaši tās izceļ. Diezgan gaidīti, vai ne? 

Sākot ar iekšējiem kaktiņiem, vispirms uzvelc biezu, melnu līniju. Vienkārši seko acs dabīgajai formai – bet tā vietā, lai šo līniju padarītu ļoti garu, apstājies pie acu ārējiem kaktiņiem. Tad paņem zilu zīmuli un velc to gar skropstu līnijas apakšu, sapludinot ar melno acu zīmuli, pēc tam turpini vilkt līniju garāku. Līnijas pagarināšana sagādā daudz vairāk jautrības, un tā kā krāsa ir apakšējā līnijā, šis izskats ir daudz interesantāks. 

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

Leave a Comment