Kabači ar malto gaļu – pagatavošana:
1. Sagriez kabačus 1,5-2 cm biezās ripiņās. Ja vēlies, vari pirms sagriešanas nomizot kabaci.
2. Izgriez kabača ripiņām vidu. Vari mīkstumu iejaukt maltās gaļas masā, sākumā izlaižot to cauri gaļasmašīnai.
3. Katru kabača gredzenu piepildi ar malto gaļu. Mīklas pagatavošanai iesit traukā divas olas, pievieno pienu, sāli un piparus, sakul visu.
4. Katru kabača ripiņu kopā ar maltās gaļas vidu apviļā miltos, pēc tam iemērc sakultajā šķidrumā un liec uz pannas. Kārtīgi apcep katru ripiņu no abām pusēm.
Lasi arī: Ļoti gardi kabacīši siera kažokā, cepti bez eļļas
5. Ņemot vērā to, ka kabacī ir neapstrādāta gaļa šis ēdiens termiski jākarsē aptuveni 15-20 minūtes. Cepot uzliec pannai vāku.
Arī interesanti: Maltās gaļas un kabaču pīrāgs – izskatās un garšo fantastiski! SPIED ŠEIT, lai uzzinātu šo fantastisko recepti!
takprosto.cc