Kamerona Diaza 47 gados beidzot kļuvusi par mammu

Holivudas aktrise Kamerona Diaza un viņas vīrs, mūziķis Bendžijs Medens beidzot sagaidījuši ģimenes pieaugumu – aktrise 47 gadu vecumā kļuvusi par māmiņu.

Par priecīgo notikumu aktrise paziņojusi ar sociālā tīkla Instagram starpniecību. K. Diazai piedzimusi meitiņa, kurai dots vārds Radiksa (Raddix)!

Instagram aktrise raksta: 

“Laimīgu jauno gadu no Madeniem! Mēs esam tik priecīgi, svētīti un pateicīgi šo desmitgadi sākt ar ziņām par mūsu meitas Rediksas Madenas dzimšanu. Viņa jau no pirmajiem mirkļiem ir iekarojusi mūsu sirdis un pilnveidojusi mūsu ģimeni.

Lai arī mēs ar prieku dalamies ar šo jaunumu,  tajā pašā laikā mēs jūtam spēcīgu instinktu pasargāt mūsu mazās privāto dzīvi. Līdz ar to mēs nepublicēsim viņas bildes vai nedalīsimies ar papildus detaļām, izņemot to, ka viņa ir ļoti, ļoti jauka.

Daži pat teiktu neizmērojami brīnišķīga. 🙂 Mūsu ģimene sūta jums visiem mīlestība un labus novēlējumus Jaunajā gadā un jaunajā desmitgadē.”

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/

Lasi arī: Krievu skaistule apprecējās ar nigērieti. Kā izvērtās viņu dzīve un kā izskatās viņu bērni

Pāris ir precējies kopš 2015. gada, un kopš viņu kāzām nepārtraukti bijušas baumas par to, ka aktrise ir bērniņa gaidībās. Beidzot tas tiešām ir noticis.

Leave a Comment