Krievu skaistule apprecējās ar nigērieti. Kā izvērtās viņu dzīve un kā izskatās viņu bērni

Mīlas stāsts, kas līdzinās pasakai, bet bērni ir īsti eņģelīši. Vietējo svētku laikā meitene no Iževskas – Aleksandra – satika nigērieti Abdullahi. Viņš uzstājās kopā ar mūziķiem un spēlēja bungas. Ieraudzījis skaistuli Sašu, viņš iemīlējās no pirmā acu skatiena. Tagad par savām attiecībām pāris pastāstīja Krievijas medijiem. 

Abdullahi izlēma iepazīties ar meiteni, starp viņiem sākās patīkama komunikācija, kas pārtapa par kaut ko vairāk. Pavisam drīz vīrietis bildināja Sašu, bet meitene ļoti nopietni uztvēra laulības un nebija pārliecināta par Abdullahi, jo iespējams, viņam varēja būt savtīgi mērķi. Pāris izšķīrās.

Tomēr pēc trim gadiem Saša atkal viņu satika. Tagad viņš izskatījās ļoti iespaidīgi, skaisti un solīdi. Jūsu viesulis pilnībā pārņēma Sašu, viņa vēl spēcīgāk iemīlējās viņā. Un šajā reizē Abdullahi nolēma, ka viņš neatlaidīs mīļoto.

Lasi arī: Stjuarte atklāti izstāsta par to, kas patiesībā notiek lidmašīnās augstu debesīs

Viņu starpā sākās vētrains romāns. Un drīz vien viņi nolēma apprecēties. Sašas radinieki bija noskaņoti skeptiski, tomēr, ieraugot attiecības starp Abdullahi un Sašu, viņi mainīja savu attieksmi.

Lasi arī: Zēns mežā atrada vilcēnu slazdā un palīdzēja viņam. Pēc 3 gadiem viņš atgriezās

Pāris ir kopā jau 6 gadus. Viņi nolēma dzīvot Krievijā. Abdullahi nodarbojas ar sava biznesa attīstīšanu. Laulātajam pārim piedzima divi bērni. Viņi ir līdzīgi saviem vecākiem, paņemot no viņiem pašu labāko. Tagad ģimene dzīvo Udmurtijā.

Šķir otru lapu, lai apskatītu bērnu FOTO

COMMENTS

Leave a Comment