Ķirbju biezzupa: Sastāvdaļas
1 kg ķirbja
Daži kartupeļi
Sīpols
Ķiploki
Sāls
Pipari
Pēc izvēles:
Grauzdiņi
Raudene, ingvers, krustnagliņas, kanēlis, apelsīna vai citrona miza
Sviests, saldais krējums, piens, kausētais siers
Lasi arī: Tautas receptes, kā veselībai palīdz ķirbis. Derēs pat miziņa!
Ķirbju biezzupa: Pagatavošana
Minētās sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos un liek katlā sautēties uz nelielas uguns.
Lai izceltu ķirbja garšas nianses var eksperimentēt ar garšvielām, pievienojot raudeni, rīvētu ingveru, kanēli, krustnagliņas, apelsīna vai citrona mizu.
Kad gabaliņi mīksti, tie jāblendē līdz masa iegūst krēmveidīgu struktūru. Gardēžiem un cilvēkiem, kuri strādā fiziski smagu darbu ieteicams pievienot sviestu, saldo krējumu, pienu vai kausēto sieru. Šīs sastāvdaļas biezzupu padarīs ļoti sātīgu.
Labākām garšas niansēm var pievienot apgrauzdētus maizes gabalus vai zaļumus.
[…] Vēl viens variants: Ķirbju biezzupa: garda un vienkārša recepte, kas garšos visiem […]
[…] Lasi arī: Ķirbju biezzupa: garda un vienkārša recepte, kas garšos visiem […]
[…] […]