Ķirbju biezzupa: Lido šefpavāra vienkārša recepte, kas garšos visiem

Ķirbju biezzupa: Sastāvdaļas

1 kg ķirbja

Daži kartupeļi

Sīpols

Ķiploki

Sāls

Pipari

Pēc izvēles:

Grauzdiņi

Raudene, ingvers, krustnagliņas, kanēlis, apelsīna vai citrona miza

Sviests, saldais krējums, piens, kausētais siers

Lasi arī: Tautas receptes, kā Vese***ai palīdz ķirbis. Derēs pat miziņa!

Ķirbju biezzupa: Pagatavošana

Minētās sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos un liek katlā sautēties uz nelielas uguns.

Lai izceltu ķirbja garšas nianses var eksperimentēt ar garšvielām, pievienojot raudeni, rīvētu ingveru, kanēli, krustnagliņas, apelsīna vai citrona mizu.

Kad gabaliņi mīksti, tie jāblendē līdz masa iegūst krēmveidīgu struktūru. Gardēžiem un cilvēkiem, kuri strādā fiziski smagu darbu ieteicams pievienot sviestu, saldo krējumu, pienu vai kausēto sieru. Šīs sastāvdaļas biezzupu padarīs ļoti sātīgu.

Labākām garšas niansēm var pievienot apgrauzdētus maizes gabalus vai zaļumus.

Vēl viens variants: Ķirbju zupa ar saldo krējumu

COMMENTS

Leave a Comment