“Huawei” laiž klajā jaunu viedtālruni P smart Pro ar jauniem mākslīgā intelekta (MI) algoritmiem

2020. gada ieskaņā Huawei laidis klajā viedtālruni Huawei P smart Pro, kas aprīkots ar ikonisku automātiski izbīdāmo pašbilžu kameru, mākslīgā intelekta (MI) algoritmiem, lai nodrošinātu viedu kameras darbības optimizāciju. Viedtālrunis tāpat ticis aprīkots ar Kirin 710F astoņu kodolu mikroshēmojumu, kas efektivizē viedtālruņa darbības ātrumu un jaudīgu 4000 mAh akumulatoru, nodrošinot vēl ilgāku viedtālruņa darbības laiku.

Uzņem augstas izšķirtspējas attēlus ar P smart Pro

Mūsdienās lielākā daļa tirgū esošo budžeta klases viedtālruņu izmanto trīskāršo aizmugurējo kameru dizainu, taču P smart Pro aprīkots ar praktisku kameru kombināciju, kas sevī ietver 48MP galveno kameru, 8MP īpaši platā leņķa kameru un 2MP dziļuma kameru. Tālruņa galvenā 48MP kamera ar diafragmu f/1,8 spēj ne tikai uzņemt augstas izšķirtspējas attēlus, bet arī uzlabot gaismas jutību un uzņemt apbrīnojamas fotogrāfijas vāja apgaismojuma apstākļos, pateicoties iestrādātajam 1/2 collu sensoram.

Jaunais Huawei viedtālrunis uztur uzņēmuma tradīcijas, piedāvājot labākos iespējamos kameras risinājumus, lai nodrošinātu augstas kvalitātes fotoattēlus arī nakts laikā. P smart Pro izmanto MI asistēto vairāku kadru apvienošanu, kas palīdz lietotājiem uzņemt lieliskus nakts fotoattēlus ar ekspozīcijas laiku līdz pat sešām sekundēm.

Viedtālruņa 8MP īpaši platā leņķa kamera atbalsta video ierakstīšanu un fotoattēlu uzņemšanu 120° grādu platā redzes laukā. Pateicoties tam P Smart Pro ļauj lietotājam ievietot kadrā gandrīz visu – sākot no grupu kopbildēm un pilsētas skatiem, līdz pat krāšņām dabas ainavām. “Fotografējot vienā un tajā pašā pozīcijā ar ieslēgtu īpaši platā leņķa kameras režīmu, iespējams iegūt ļoti dažādus un interesantus attēla rezultātus, turklāt šis režīms piedāvā gandrīz divas reizes plašāku perspektīvu nekā tradicionālā kamera, nebojājot fotogrāfijas kvalitāti. Savukārt 2MP dziļuma kamera, gluži tāpat kā profesionālā kamera, ļauj radīt izsmalcinātu bokē efektu, kas pielāgots portretu uzņemšanai,” stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

 

Iespējams, viedākā pašbilžu kamera viedtālruņu vidū

Papildu trīskāršās kameras risinājumam, Huawei P smart Pro priekšējā kamera spēj uzņemt arī lieliskus pašbildes. 16MP izšķirtspējas automātiski izbīdāmā priekšējā kamera atbalsta MI viedo fona apgaismojuma attēlveidošanas tehnoloģiju un MI vietas atpazīšanu, savukārt MI skaistuma algoritms palīdz notušēt attēlus, lai uzņemtu dzidras un satriecošas pašbildes arī tad, kad apgaismojums ir vājš.

16MP priekšējā kamera izbīdās automātiski brīdī, kad tiek uzņemti pašfoto, un iebīdās atpakaļ, kad to vairs neizmanto. Tādējādi ekrānu ir iespējams pārskatīt pilnībā, novērtējot uzņemtos pašiņus un nepalaižot garām pat vissīkāko detaļu. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka priekšējā kamera ir ļoti izturīga – izbīdītā kamera ir spējīga noturēt svaru līdz apmēram 15 kg, saglabājot pilnu funkcionalitāti. Turklāt, kamera aprīkota ar viedo kritiena aizsardzības tehnoloģiju, kas kritiena brīdī liks ierīcei ātri ievilkt kameru atpakaļ viedtālrunī, pasargājot to no bojājumiem.

Papildu iespaidīgajam 6,59 collu pilnskata ekrāna displejam, P smart Pro darbina Kirin 710F astoņu kodolu mikroshēmojums un tālruņa komplektācijā ietilpst standarta 6GB + 128 GB atmiņa. Pateicoties EMUI 9.1 lietotāja saskarnes programmatūras optimizācijai, viedtālruņa darbības dinamiskums un ātrums ir uzlabots vēl vairāk. Visbeidzot, P smart Pro ir iestrādāta arī jaunākā GPU Turbo 3 .0 grafikas apstrādes paātrinājuma tehnoloģija, kas piedāvā lielisku spēļu pieredzi.

“P smart Pro ir apbrīnojams viedtālrunis, kas iekļauj sevī visas flagmaņa cienīgās vērtības, turklāt tas būs pieejams par draudzīgu cenu – viedtālruņa ieteicamā tirdzniecības cena veikalos Latvijā būs 349 eiro,” iesaka Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

Par Huawei Consumer BG:

Huawei produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 valstīs, un tos izmanto trešdaļa pasaules iedzīvotāju. ASV, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Indijā un Ķīnā ir izveidoti 14 pētniecības un attīstības centri. Huawei Consumer BG ir viena no trim Huawei biznesa vienībām, kas aptver viedtālruņus, datorus un planšetdatorus, valkājamās ierīces un mākoņpakalpojumus. Huawei globālais tīkls ir veidots, balstoties uz gandrīz 30 gadu ilgu pieredzi telekomunikāciju nozarē,veicinot jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, kas veltīti patērētājiem visā pasaulē.

Papildus informācijai, lūdzu, apmeklējiet: https://consumer.huawei.com/lv/

 

Leave a Comment