Ko par tavu mīlas dzīvi liecina tas, kurš bērns pēc kārtas esi!

Patiesība par iemīlēšanos un visu, kas saistīts ar tavu mīlestību, nav ierakstīta zvaigznēs, bet gan tavā dzimšanas dienā.

Kad runa ir par romantiskām attiecībām, mums katram ir savādāka uztvere par to, mēs katrs to izjūtam citādāk – un tam ir labs izskaidrojums.

 

Ja tu esi pirmais bērns, tu jau esi dzimis līderis un spēj ņemt kontroli praktiski pār jebkuru situāciju. Pirmie bērni stereotipiski tiek uzskatīti par uzticamākiem, ambiciozākiem un centīgākiem, nekā viņu jaunākie brāļi un māsas. Tas nozīmē, ka tu esi ļoti pašpārliecināts attiecībās un ideāli proti sarīkot randiņus.

Ja tu esi vidējais bērns, tu nebaidies plūst līdzi straumei, bet dažkārt tev ir diezgan ietiepīga attieksme. Vidējie bērni ir ideāli partneri, jo viņi ir saprotoši, kas arī palīdzēt veidot labas attiecības ar visiem brāļiem un māsām.

Lasi arī: Pēc tikšanās ar līgavaiņa vecākiem mamma teica, ka viņa mani viņu ģimenei neatdos, tāpēc tagad šaubos

Ja tu esi jaunākais bērns, tev ļoti patīk atrasties uzmanības centrā, kas dažkārt noved pie dumpinieciskuma. Tu esi pieradis, ka viss notiek pēc tava prāta, kas nozīmē, ka dažreiz būs novērojama ietiepība. Jaunākie bērni ir spontānākie, bet viņiem mazāk patīk, ja tie tiek kontrolēti.

Ja tu esi vienīgais bērns, tu esi ne tikai atbildīgs, bet arī super-uzticams. Tu esi ļoti apzinīgs un attiecības uztver nopietni, tādēļ tās praktiski vienmēr būs izdevušās.

 

Arī interesanti: Jaunumi aktiera Mārtiņa Egliena dzīvē

COMMENTS

  • <cite class="fn">mne</cite>

    Pilnīgi aplams raksts… bullshit’s
    Nekā sakarīga nav.

  • <cite class="fn">nono</cite>

    Cik zinu ģimenēs, kurās ir vairāki bērni tā nevienā vecākie nav saprātīgākie-NEVIENĀ! Tā kā šis ir uz loģiku domāts, taču gala rezultātā pilnīgi neloģiski.

Leave a Comment