Zinātnieki ir pamanījuši dīvainu signālu no kosmosa, kas atkārtojas ik pēc 22 minūtēm, avots nav noskaidrots

Izrādās, ka pat tikko manāms signāls no kosmosa, kas interesē tikai nedaudzus cilvēkus ar īpašām zināšanām, var radīt lielu troksni. Fakts ir tāds, ka šim signālam ir tik “neiespējami” raksturlielumi, ka zinātnieki vienkārši nevar izskaidrot tā izcelsmi.

Zeme to saņēma burtiski šodien, un daži eksperti joprojām ir nelielā panikā. Kā gan citādi nosaukt valsti, kad visa tava pieredze, visi izglītībā pavadītie gadi spītīgi atkārto: tā nevar būt! Vismodernākās iekārtas vienkārši un bez emocijām rāda sausus skaitļus un datus, kas vēsta, ka ir noticis kaut kas neparasts. Vienīgais, kas varētu izskaidrot pašreizējo situāciju, esi tu pats.

Signāls no kosmosa

15 000 gaismas gadu attālumā no mums zinātnieki ir fiksējuši radiosignālu, kas var dot līdz šim neatklāta veida zvaigznes. Patiesībā šis signāls ir ierakstos arhīvos pirms trīsdesmit gadiem. Taču informācijas milzīgā daudzuma dēļ astronomi tikai tagad uzzināja par šo gadījumu.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Objekts tika nosaukts GPM J1839-10 un ir interesants, jo tas izstaro īpašus signālus ik pēc 22 Zemes minūtēm. Paskaidrosim izpratnei. Salīdzinot ar citiem, pazīstamākiem zvaigžņu veidiem, šis objekts raida savus radiosignālus daudz lēnāk. Tas ir, GPM J1839-10 ir savs magnētiskais lauks, ja jūs domājat loģiski. Bet kāds tieši ir signālu iesniegšanas mehānisms – zinātne vēl nav zināma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment