Ko sieviete nedrīkst teikt vīrietim? 2. daļa

5. Ka neesat līdz galam apmierināta ar viņa dāvanu/rīcību.

“Nekritizējiet vīrieti par jūsu dēļ izdarītajām rīcībām, nesmejaties par tām- iesaka Andrejs Lukašenkovs,- jo jūs nezināt cik dārgi viņam tas maksāja. Viens no maniem klientiem guva nopietni psihisku traumu un uz ilgu laiku pielika punktu nopietnām attiecībām tādēļ, ka tad, kad  viņš atlidoja uz mīļotās meitenes izlaidumu, viņa pagāja viņam garām, izliekoties, ka nepazīst.

Lieta tāda, ka viņš nebija uzvalkā, bet gan vienkārši kreklā un džinsos. Meitene mācījās prestižā mācību iestādē un viņai bija kauns draugu priekšā tāda dzīves pavadoņa dēļ. Taču mans klients mēroja vairāku tūkstošu kilometru garu ceļu, apstājās kaut kur pa ceļam, viņam pazuda bagāža un nācās mērot kādu ceļa daļu ar stopiem..

Kopumā, tāda situācija ir komēdija, kura beidzās ar traģēdiju, jo kāda nebija pietiekami iejūtīga, lai saprastu , ka ne vienmēr viss ir tā kā tu to gribi.”

Dāvanas-pavisam atsevišķs stāsts. Ja vēlaties saņemt kaut ko konkrētu, tad jums vieglāk būs dot mājienu par dāvanu, piebilst vīrietim: “tik romantiski būtu to izvēlēties kopā!” Bet ja jums vienkārši gribas kādu uzmanības apliecinājumu, dāvanu, tad loģiski priecāsities par to, ko vīrietis pats būs uzdāvinājis .

Gaidīt no vīrieša, ka viņš izvēlēsies kaut kādu sieviešu lietu, kas pilnībā atbilst jūsu vēlmēm, ir dīvaini. Un atcerieties, ka priekam ir jābūt neviltotam. Redzot, ka viņš jūs dara laimīgu ar savām dāvanām,  viņš kaut vai katru dienu dāvās jums kurpes dažādās krāsās.  Tomēr pat mazākais viltus smaids liedz pārsteigt un dāvināt dāvanas pat ja ir iemesls.

Frāzes, kuras nevajadzētu teikt:

“Kādēļ tieši tādā krāsā? “, “Vai tā ko skatījāmies, nebija? “, “Tu atkal visu esi sajaucis! “, Tev viss ir ne tā kā citiem cilvēkiem! “, “Labāk vispār nebūtu neko darījis!”, “Nav vajadzīgas man tavas dāvanas!”.

Tā vietā..

…laika gaitā it kā nejauši (uzlaikojot uzdāvināto kleitu, gredzenu, u.t.t.) painteresējieties, kādēļ viņš izvēlējās tieši tādu krāsu/ piegriezumu, dodiet mājienu, ka nākošreiz jūs gribētu kaut ko citu. Piemēram, šādi : “Lieliska kleita/ gredzens! Domāju, ka tagad manai kolekcijai pietrūkst tikai baltā/ar smaragdu”, “Cik labi, ka braucam uz Eiropu. Varbūt nākošreiz tomēr brauksim uz Turciju?” 

6. Ka viņš kaut ko darījis nepareizi pagātnē, vai arī cik ļoti viņam nepaveicās ar bijušo.

“Tas vienkārši nav pieļaujami,- saka Andrejs Lukašenkovs, – tomēr, katra jaunā meitene nez kādēļ tiecas pievērst vīrieša draugu uzmanību ar sarunām  par to, kā viņam nav paveicies ar bijušo.

Parasti  viņa vienkārši grib saņemt apliecinājumu, ka ir labāka. Bet tas ir arī pareizs paņēmiens tāpat pāriet bijušo kategorijā. Jebkurā gadījumā iegaumējiet, ka sarunas par vīrieša pagātni ir tabu”.

Aizmirstiet šīs frāzes:

“Lūk tava bijušā nebija pamanījusi cik lieliska tev ir drēbju gaume “, “Viņa nekad tev nav gatavojusi  tādus pīrāgus “.

 

7. Jūs neticat viņa spējām/ neuzticaties viņam.

Pavisam nesen visu internetu apceļoja stāsts par Mišeli Obamu, ASV prezidenta sieva , kura sarunājoties ar savu vīru pamanīja, ka, lai arī ar kuru viņa apprecētos jaunībā, viņš tagad būtu bijis prezidents. Tik stipra ir sievietes ticība par savu vīrieti. Viņam ir pienākums sasniegt vēlamo, lai attaisnotu jūsu bezgalīgo ticību viņa spēkiem.

Bez tam, ļaujiet savam vīrietim atrisināt jebkuru lietu, kuru tas iesācis- ar to jūs parādīsiet, ka viņam uzticaties. Nepārtrauciet viņu, pat ja redzat, ka dara nepareizi. Pat ja nebūs rezultāts, jūs saglabāsiet labas attiecības un viņš noteikti novērtēs jūsu uzvedību. Secinājumus viņš varēs izdarīt pats  vai nu ar jūsu- neuzkrītošo- palīdzību.

Tabu frāzes:

“Tu nodarbojies ar nenopietnu lietu”, “”Tu to nevarēsi taču izdarīt!”, “Viņš/viņa ir stiprāks/stiprāka, labāks/labāka par tevi – tev nesanāks”, “Es taču teicu!”, “Skaties, jādara ir šādi!”, “Tev taču neko nevar uzticēt!”, “Es taču to labāk izdarīšu!”, “Viss ir atkarīgs no manis!”, “Pēc tam es atkal aiz tevis visu pārtaisīšu?”, “Tu neko no tā nesaproti!”, “Tu nesaproti!”, “Patiesībā ir tā..”

Tā vietā..

… Vienkārši  atbalstiet viņu!  “Jā, protams, ja  esi pateicis , ka tur jābrauc, tad tur arī brauksim”, “Mīļais, es tev uzticos, darīsim tā, kā tu teiksi”. Šādas frāzes kļūs par pamatu jūsu sarunai. Kad viņš būs pārliecinājies par savu līdera pozīciju, jūsu  frāzes “Kā tu domā, vai mēs varētu darīt tā?” vai “Mīļais, ja mēs brauksim tur, vai nebūs tuvāk? ” jau netiks sagaidītas ar domu, ka jūs apšaubāt viņa prasmes un iemaņas.

Un ar laiku ( ilglaicīgās attiecībās) , kad viņam vairs nevajadzēs pierādīt savu pārākumu attiecībās kopumā, jūsu ieteikumi tiks pieņemti viegli un brīvi. Bet līdz tam laikam jūs visticamāk sapratīsiet, ka vienkāršāk ir aizvērt acis un uzticēties mīļotajam vīrietim.

8. Jums nepatīk viņa ķermenis (it īpaši viņa svarīgākās ķermeņa daļas)

Pārliecība par savu ķermeni – tā ir lielākā daļa viņa pārliecības. Ja jums nepatīk viņa ārējais izskats, tātad jums, visticamāk, ir kauns atrasties viņam blakus, parādīties ar viņu sabiedrībā. Ķermeņa kritika- vēl viens nāvējošs dūriens viņa pašnovērtējumam. Pat, ja jums gribas pievienot viņa “riepai” uz vēdera vismaz dažus muskuļus – jūs vienmēr to varat izdarīt  tā, ka viņš pats jums vēl arī paldies pateiks.

Jo arī maigi pateikta frāze vīrieša ego var  sagraut. “Mīļais, tev ir tik mīksts puncītis” ne ar ko nav labāka par frāzi “Tu esi kļuvis resns kā nīlzirgs”.

Nesakiet viņam:

“Izmēram nav nozīmes”, “Tev vēders ir kā grūtniecei”

Tā vietā..

..Pilnveidojaties pati! Apmeklējot trenažieru zāli, grozoties spoguļa priekšā, visu laiku apbrīnojot savu figūru, jūs varat parādīt, ka viņš jums neatbilst. Dažreiz vīrieši to jūt un saprot. Bez tam, nesakiet komplimentus par viņa ķermeni un nopērciet abonementus sev un viņam uz trenažieru zāli. Uzslavējiet par mazākajiem sasniegumiem, motivējot rūpēties vienmēr  par savu ķermeni .

Galvenais, kas traucē jūsu cīņai ar viņa lieko svaru – jūsu negatīvās domas par to. Jūs varat neatbalstīt, taču nesakiet, ka jums nepatīk, jo tad vīrietis, pārliecinājies jūsu mīlestībā, vēlēsies saņemt vairāk jūsu uzslavu, un ceļš uz to ir norādīts fitnesa kluba abonementā.

Avots: passion.ru 

Leave a Comment