Kopš lietoju pantenolu, mati sāk labāk augt!

k-tulks pantenols mati

Pantenols matiem

Pēc konsistences patīkamai pantenols jau sen ir kļuvis par manu iecienītāko masku matiem. Katrs mats tiek apņemts ar plānu plēvīti, kas matus mitrina un baro, pie tam, neradot smaguma sajūtu.

D-pantenola lietošana

  1. Pēc mazgāšanas, ieklājiet pantenolu vēl mitros matos visā to garumā. Nav jāizskalo. Ir pieejami šķidrais pantenols matiem, kuru varat tajos iepūst.
  2. Pantenols, kas pieejams putu veidā, lietojams tāpat, kā visparastākās matu putas. Tās palīdzēs nostiprināt ne tikai mata saknes, padarīt matus maigus un elastīgus, bet arī aizsargās tos no augstās temperatūras matu žāvēšanas laikā.
  3. Pantenols, kas pieejams kā gēls – to vislabāk iemasēt matu saknēs. Jūs arī būsiet pārsteigti, cik ātri sāks augt mati, jau mēneša laikā pārveidojot tos līdz nepazīšanai. To izskadrot ir ļoti viegli. Provitamīns B5, kuru dermatologi tik ļoti cildina, kosmētikas līdzekļu sastāva veido tikai no 2% līdz 5%, taču pantenolā tā sastāvs ir līdz pat 75%.

Maska matu augšanai ar D-pantenolu

BŪS NEPIECIEŠAMS

  • 1 olas dzeltenums
  • 1 ēdamkarote rīcineļļas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote pantenola (krēms, gēls vai putas)

LIETOŠANA

  1. Samaisiet abas eļļas kopā ar olas dzeltenumu, ūdens peldē uzsildiet to.
  2. Pantenolu pievienojiet siltā, bet ne karstā, maisījumā.
  3. Klājiet masku uz tīriem matiem, ietiniet matus pārtikas plēvē vai folijā, tad ietiniet visu galvu, lai tā būtu siltumā.
  4. Pēc stundas izmazgājiet matus ar parastu šampūnu.

Lietojot šādu masku tikai divas reizes nedēļā, Jūs panāksiet lieliskus rezultātus. Man līdz šim nekad nebija tik skaisti mati, kamēr es nesāku lietot šo brīnumlīdzekli. Pamēģiniet arī Jūs!

Pantenola maska sejai arī ir ļoti veselīga, es parasti taisu masku gan sejai, gan matiem vienlaicīgi. Āda izskatās jaunāka, pazūd dažādi defekti un atgriežas tās veselīgums.

Pastāstiet arī draudzenēm par šo!

Leave a Comment