Krievijas dziedātājs atbildējis Raimonda Paula izteikumam par “uzbāzīgo krievu publiku”

 

Dziedātājs Jurijs Loza atbildēja uz komponista Raimonda Paula vārdiem, ka krievu publika ir uzmācīgāka nekā fani Baltijas valstīs. Pēc mūziķa teiktā, Pauls, visticamāk, kādu reizi vienkārši saskrējies ar piedzērušos vai kaitinošu pielūdzēju.

Krievijas medijos tagad ir sākušās diskusija par maestro Raimonda Paula teikto – daļa sabiedrības ir apvainojusies, daļa piekrīt, ka krievi pēc dabas ir kvēlāki. Intervijā portālam Apollo R. Pauls teica:

“Mūsu cilvēki nav tik uzbāzīgi, kā Krievijā pēc koncerta, tur ir pavisam cita gaisotne. Es gāju ārā pēc koncerta ar Pugačovu, es redzēju, kas notiek ar šiem cilvēkiem… Jā, pie mums arī nāk klāt, dāvina ziedus, taču tas ir tik sirsnīgi un neuzbāzīgi!”

 

Lasi arī: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2020. gadā!

J. Loza gan uzskata, ka skatītāju vidū atšķirību pēc valstīm nav.

– Publikas uzmācīgums visur ir vienāds … Publika ir sadalīta fanātiķos un parastos skatītājos. Fanātiķi visur uzvedas vienādi, kliedz, metas visur: tas ir kā Ķīnā, tā Anglijā, kā Baltijā, tā arī Krievijā. Un mierīga publika visur uzvedas vienlīdz mierīgi, -sacīja Jurijs Loza preses pārstāvjiem.

Kā piemēru viņš minēja ABBA solisti Agnetu Feltskūgu, kura pameta skatuvi, jo baidījās no faniem viņu nepiemērotās izturēšanās dēļ. Un arī grupa The Beatles, kuras fani bija gatavi savus elkus saplēst gabalos, lai tikai tiktu viņiem tuvumā.

– Vai tā ir neuzbāzīga publika, kas var jūs nomocīt līdz Nā*ei un mēģina no jums noplēst kādu gabalu? Jebkādu gabalu – matus, drēbes vai ausi, – piebilda mūziķis.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko Loza saka par savu attieksmi pret Raimondu Paulu

Leave a Comment