Atceries Paiperi Halivelu no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

serials-amulets-paipere-halivela

Ja Tu spēj atsaukt atmiņā tik ļoti lielu popularitāti ieguvušo seriālu par trīs māsām raganām – “Amulets”, tad Tu noteikti arī atceries vienu no viņām – Paiperi Halivelu , kuru atveidoja vienmēr smaidīgā Hollija Marija Kombsa (Holly Marie Combs). 

Savu pirmo lomu Kombsa ieguva jau 14 gadu vecumā, kad arī aizsākās viņas aktrises karjera, jo pēc tam viņa ir filmējusies daudz un dažādās filmās un seriālos, tai skaitā arī filmā, kurā ir piedalījies arī Toms Krūzs. 1998. gadā Kombsa ieguva lomu seriālā “Amulets”, kas ļoti strauji iekaroja skatītāju sirdis, līdz ar to atnesot popularitāti arī šī seriāla aktieriem.

Kombsa no 15 gadu vecuma bija pasīvā smēķētāja, bet tad, kad bija stāvoklī ar savu pirmo bērnu, viņa šai atkarībai pielika punktu. Viņa ir bijusi divreiz precējusies. Diemžēl abas laulības ir izrādījušās neveiksmīgas, taču no sava otrā vīra viņai ir trīs dēli. Šobrīd viņa satiekas ar Džošu no grupas “Radical Something”.

Lasi arī: Atceries Leo no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Kombsai šobrīd ir 42 gadi un viņa izskatās starojoša un laimīga. Arī seriālā “Amulets” viņa atveidoja ģimenisku sievieti, un tas viņai noteikti piestāv, jo kopā ar saviem dēliem viņa izskatās vēl apburošāka. Starp citu, arī reālajā dzīvē viņa uztur kontaktu ar Prū Halivelas lomas atveidotāju Šenonu Dohertiju .

Šķir lapu tālāk, lai apskatītos, kā Paiperes Halivelas lomas atveidotāja izskatās tagad

COMMENTS

Leave a Comment