Atceries Fēbi Halivelu no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

serials-amulets-febe-halivela

Ja Tu atceries populāro kulta seriālu “Amulets” (Charmed), kuru sāka raidīt 90. gadu pašās beigās, tad Tu noteikti atceries burvīgā smaida īpašnieci – Fēbi Halivelu, kuru atveidoja apburošā aktrise Alisa Milano (Alyssa Milano). 

Milano savu karjeru sāka septiņu gadu vecumā, kad viņas auklīte bez vecāku piekrišanas aizveda viņu uz viņas pirmo atlasi, kurā piedalījās 1500 dalībnieču. Protams, ka Milano kopā ar vēl trim citām meitenēm tika izvēlēta, un tā arī aizsākās viņas aktrises gaitas. Viņa ir piedalījusies vairākās filmās un seriālos, taču mēs viņu noteikti vislabāk atceramies no seriāla par trīs māsām raganām – “Amulets”.

Fēbes lomas atveidotājai ir disleksija, taču tas viņai problēmas nesagādā. Viņai ir divu nelaimīgu attiecību pieredze, taču 2009. gadā viņa apprecējās otro reizi. Šī savienība ilgst vēl joprojām un Milano ir divi bērni – meita Elizabella un dēls Milo.

Lasi arī: Atceries Paiperi Halivelu no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

Savos 46 gados Alisa Milano izskatās vienkārši satriecoši. Viņa vēl joprojām izskatās tikpat apburoša kā seriāla “Amulets” laikā un ir kļuvusi tikai vēl sievišķīgāka un dzīvespriecīgāka!

Šķir nākamo lapu, lai paskatītos, kā Fēbes Halivelas lomas atveidotāja izskatās tagad

COMMENTS

Leave a Comment