Liela traģēdija Ādažu poligonā; lūk, kādas detaļas ir zināmas par bojā gājušo

Piektdien, 15. jūlijā, militāro apmācību lauka nometnē Ādažu poligonā Mir*s Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, informēja NBS, ziņo portāls “LSM”.

Karavīrs bija iesaistīts nodarbībā ar zemu intensitāti, kas nebija saistīta ar paaugstinātu risku.

Uz notikuma vietu izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Valsts Pol***ja. Tikmēr pirmo palīdzību sniedza militārās medicīnas personāls, kas bija paredzēts apmācību lauka nometnes nodrošināšanai. Tomēr karavīru atdzīvināt neizdevās.

Izmeklēšanu un ekspertīzes laikā tiks noskaidroti notikušā apstākļi un karavīra Nā*es cēlonis. Militārā Pol***ja sākusi kriminālprocesu. Sākta nelaimes gadījuma speciālā izmeklēšana un dienesta izmeklēšana, raksta nra.lv.

Lasi vēl: Internetā parādījusies saite, kurā var ieraudzīt jebkuru ielu un māju jebkurā pasaules malā! ES ATRADU SAVU MĀJU UZREIZ!

Nacionālie bruņotie spēli pauda visdziļāko līdzjūtību karavīra tuviniekiem, draugiem un dienesta biedriem. Karavīra tuvinieki ir informēti par notikušo. Bruņotie spēki sniedz atbalstu mirušā karavīra tuviniekiem, tostarp arī psiholoģisko un garīgo atbalstu.

COMMENTS

Leave a Comment