Internetā parādījusies saite, kurā var ieraudzīt jebkuru ielu un māju jebkurā pasaules malā! ES ATRADU SAVU MĀJU UZREIZ!

Vai jūs gribētu tulīt pat doties uz kādu valsti otrā pasaules malā? Tagad jums ir šāda iespēja! 

Ir saite, kurā var atrast jebkuru pilsētas ielu un māju uz visas planētas. Viss kas tev ir jāizdara ir jāieraksta tikai adrese vai pilsētas nosaukums, kuru vēlies virtuāli apmeklēt. Var vienkārši uzklikšķināt uz globusa un jūs tajā valstī nonāksiet.

Tas vēl nav viss! Jūs šajā adresē pat varat doties pastaigā pa pilsētu. Tas vaarētu likties nereāli, bet tagad tas viss ir iespējams neizejot no savas mājas. Pamēģiniet jau tagad doties uz kādu valsti!

Lasi vēl: Sēru vēsts Trampa ģimenē; pasaule skumst

Jums vienkārši vajag ievadīt adresi. Var, gan krievu valodā, gan angļu valodā. Vari droši doties uz Ķīnu, Holivudu un citām slavenām valstīm un apskatīt viņu ielas, dekorācijas un pat cilvēkus, kuri tur atrodas.

Ja agrāk tev vajadzēja galvu lauzt par to, ka sakrāt naudu uz kādu tālu valsti, tad tagad tev nevajag satraukties, jo tev ir iespēja šo vietu apskatīt virtuāli un izlemt vai tiešām vēlies to apskatīt arī reālajā pasaulē.

Lūk, saite, kurā tev ir jāieraksta adrese vai pilsēta: 

SAITE

Noteikti padalies ar šo informāciju ar saviem draugiem un radiem!

COMMENTS

Leave a Comment