Līgavainis viņu pameta mēnesi pirms kāzām; Līgavas rīcība tevi pārsteigs!

Tāpēc viņa izlēma, ka neļaus tam visam aiziet postā un sazinājās ar Mary’s Place bezpajumtnieku patversmi, kurā mitinās sievietes, bērni un ģimenes, kas nonākušas krīzes situācijās, un piedāvāja tās iemītniekiem bezmaksas viesības.

Vairāk nekā 100 bērnu un viņu ģimeņu, kas mitinās patversmē, tika nogādāti pasākuma vietā Sietlā ar skolēnu autobusiem, un tur viņus sagaidīja skaisti saklāti galdi, ēdiens, kā arī mūziķu grupa. Pirms pasākuma patversmes iemītniekiem tika piedāvātas arī “pārvērtības”, tajā skaitā kosmētikas uzklāšana un frizūru veidošana.

Līgavas māte Kārena Olsena un citi ģimenes locekļi palīdzēja sagatavoties viesu sagaidīšanai. (Pati Dana neapmeklēja šo pasākumu un devās izbraukumā kopā ar tēvu.)

Kārena stāsta, ka Dana tikai vēlējusies apprecēt vīrieti, kuru mīlēja, taču  tas nenotika. Tāpēc viņa izlēma dalīties ar citiem.

“Ir vajadzīga plaša sirds, lai atdotu citiem to, ko pats esi ļoti vēlējies,” stāsta kāds no vecākiem, kurš apmeklēja pasākumu kopā ar dēlu.

Šis nav pirmais gadījums, kad līgava tiek atraidīta un izvēlas saviesīgo daļu ziedot labdarībai. Kari Duena, piemēram, pēc atraidījuma 35 000 dolāru vērto pasākumu arī veltīja bezpajumtniekiem.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment