Lūk, kad Latvijā varētu atcelt Co**d-19 sertifikātus!

Atbildīgo amatpersonu sarunās valdošajā koalīcijā apsvērta iespēja no 1.marta samazināt Co**d-19 sertifikātu izmantošanu un to izmantošanu vispār atcelt no 1.aprīļa, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Apspriestais darba variants paredzēja, ka no 1.marta privātā sektora darba devēju ziņā varētu atstāt izlemšanai, vai prasīt darbiniekam Co**d-19 sertifikātu. Tas nozīmētu, ka martā joprojām prasība par Co**d-19 sertifikātu attiektos uz valsts sektoru, tajā skaitā skolām, medicīnas iestādēm un sociālās aprūpes centriem.

Lasi vēl: Tālbraucējs uz apledojoša ceļa pamanīja meiteni un viņu izglāba, bet tikai Slim**cā pamanot meitenes dokumentus viņam iepletās acis uzzinot ko tādu

Tāpat šāds iespējamais scenārijs paredzētu no 1.aprīļa atteikties no Co**d-19 sertifikāta kā prasības, lai drīkstētu strādātu.

Kā darba variants tikusi izskatīta arī versija no 1.marta atcelt sertifikāta prasīšanu mazumtirdzniecības veikalos, reizē saglabājot atbilstošu kvadrātmetru prasību uz vienu pircēju, raksta nra.lv

Turpini lasīt nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment