Lūk, kādas varētu būt katras zodiaka zīmes pārstāves sapņu kāzas

Auns

Aunam svarīga ir sajūsma un aizrautība, un viņa lielajai dienai jābūt tieši tādai. Pārsteidz citus izvēloties netipisku kāzu rīkošanas vietu, piemēram, mākslas galeriju. Šādi parādīsi, ka Tev ir moderni uzskati un radošs pieskāriens, kā arī viesiem Tu uzbursi pavisam savādāku sajūtu klāstu. Izvēlies silto krāsu gammas – galu galā, Tu esi uguns zīme!

Vērsis

Vērsis ir tradicionālo vērtību un visa elegantā piekritējs – tas attiecas arī uz kāzām! Labam ēdienam un vīnam noteikti ir augsta prioritāte. “Jā” vārdu teikt Vērsis būs gatavs krāšņā balles zālē vai luksus klases viesnīcā. Lai arī šīs zīmes pārstāvjiem patīk atrasties pie dabas, Vērsis tomēr neriskēs ar to, ka slikti laika apstākļi varētu izbojāt viņa īpašo dienu. Izvēlies vairāku elementu salikumu (krāsas, tekstūras un raksti), lai radītu īpašu atmosfēru!

Dvīņi

Dvīņiem šajā procesā galvenais ir svinēšana – kāzas būs Tavi lielākie svētki! Tev patīk grandiozas, sociālas kāzas, kuras nav arī pārlieku “pārbāztas”. Dvīņi noteikti vēlas, lai viesu uzmanība tiktu pievērsta skatuvei un deju grīdai, kā arī lieti noderēs foto stūrītis. Dvīņiem patīk rotaļīgas krāsas, tādēļ ieteicams izvēlēties jebko, kas ir košs un uzmundrinošs!

Vēzis

Vēzis ir sentimentāla zīme, kurai ir rafinēta gaumes palete, tas nozīmē, ka Vēža kāzas notiks intīmā gaisotnē. Tajās piedalīsies tuvākie draugi un radinieki, ļoti iespējams, ka kāzas notiks vecāku mājas pagalmā vai baznīcā, kur Vēzis tika kristīts. Vēzis vēlēsies redzēt mājīgas un nostalģiskas lietas, kas atveidotas romantisma stilā. Izvēlies bāli zilas, rozā un baltas nokrāsas – tā ir klasiska vērtība!

Lauva

Lauvas bieži vien tiek dēvētas par zodiaka “zvaigznēm”, par spīti tam, augstdzimušie Lauvas nevēlas pārlieku pompozas kāzas. Lieliskākais variants ir vecās Holivudas stils un glamūrs. Galvenais uzsvars jāliek uz piesātinātām krāsām un brīnišķīgu apdari. Atslēgas vārds noteikti ir “luksus”, šajā ziņā ideāli piemērotas telpas būs vēsturiska viesnīca vai sens teātris.

Jaunava

Jaunava ir perfekcioniste no matu galiņiem līdz papēžiem, viņas ideālās kāzas būs izplānotas līdz pat smalkākajām niansēm. Par spīti tam, negaidi, ka Jaunava kāzas padarīs par plašu un grandiozu pasākumu. Lai gan Jaunava vēlas labāko no labākā šai īpašajai dienai, viņa novērtēs arī pieticīgu un sentimentāli skaistu pasākumu ar elegances piesitienu. Šīs zīmes līgava jutīsies ērti glītā viesu namā ar krāšņu dārzu.

Svari

Svariem vissvarīgākā ir nevainīga romantika. Visbiežāk galvenie akcenti ir lieli rotājumi vai dekori, kuros izvēlētas pasteļkrāsas. Svaru kāzās nepietrūks svaigu ziedu un sveču gaismas. Vieta noteikti būs gaiša un romantiska – piemēram, atjaunota klēts vai pludmale.

Skorpions

Skorpiona kāzu ceremonija noteikti būs savdabīga, tai raksturīgs dramatisms – noteikti tiks piedomāts par pavedinošām detaļām, bagātām krāsām un saulrietu. Skorpions izvēlēsies visu, kas nav pārlieku klišejisks. Sākot ar vīnu, kas tiks pasniegts un beidzot ar uzaicinājumu, ko saņems viesi – tas viss būs rūpīgi izvēlēts!

Strēlnieks

Piedzīvojumu meklētājs Strēlnieks mīl dabu, tieši tādēļ piemērotas būs kāzas pie dabas krūts. Tiks izvēlēti bohēmiski motīvi un spilgtas krāsas. Savas mīļākās ceļojumu vietas Tu noteikti atspoguļosi dekorācijās. Tev patīk savest kopā draugus un ģimeni, tādēļ apkalpojošo viesmīļu vietā iztiksi ar pašapkalpošanās bufeti un bāru. Strēlnieka zīmē dzimusī līgava noteikti dos priekšroku ērtām kurpēm un kleitai, kurā var no sirds izdejoties, tāpēc ļoti būtiska ir arī laba mūzika. Izvēle noteikti kritīs par labu spilgtām krāsām un savdabīgiem rakstu motīviem.

Mežāzis

Mežāži dod priekšroku tradicionālām kāzām un elegancei. Senlaicīgas ģimenei piederošas lietas iegūs otro elpu. Ideālā telpa kāzu pasākumam ir senlaicīga, svinīga viesnīca vai vīna darītava – lieliski piestāvēs pieklusinātu krāsu palete, kura visu ietīs glītā kompozīcijā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir brīvais gars, tieši tādēļ viņš vairās no tradicionālām izvēlēm. Visticamāk, Tu izvēlēsies kāzu kleitu kādā citā krāsā, ļausi līgavas māsām pašām izvēlēties kleitas vai arī uzvilksi mirdzošu diadēmu. Ūdensvīra zīmē dzimusī līgava vēlas unikālas kāzas. Lai arī ko viņa darītu, tas būs stilīgi – ieteicams izvēlēties eksotiskas puķes vai negaidītus ēdienus, lai šī diena būtu patiesi unikāla!

Zivis

Zivju zīmē dzimusī līgava ir romantiska un mīl visu, kas ir sentimentāls un labi pārdomāts. Zivis vēlas intīmas kāzas, kurās nebūtu pārlieku daudz viesu. Zivis noteikti liks uzsvaru uz eleganta puķu pušķa izvēli, kā arī īpaši tiks piedomāts pie fotogrāfa un videogrāfa izvēles, lai iemūžinātās atmiņas būtu lieliskas!

Leave a Comment