Lūk, kādēļ pašai krāsot matus nevajadzētu!

Kortnija kopā ar mammu Klēru Kolu-Mortoni vienojās, ka matus var nokrāsot mājās, tādēļ viņas abas devās uz kosmētikas veikalu, kurā iegādājās matu balināšanas komplektu. Pusaudze veica balinātāja pārbaudi uz ādas – tas ir svarīgs solis, kas jāievēro, lai izvairītos no alerģiskām reakcijām matu krāsošanas laikā. Diemžēl meitene neizmēģināja sākotnēji uzklāt balinātāju nelielai matu šķipsnai, lai pārliecinātos, kā īsti krāsa reaģē.

Kola-Mortone iezieda balinātāju meitas garajos, brūnajos matos un ik pa brītiņam pārbaudīja to stāvokli. “Es pārbaudīju balinātāja iedarbību ik pēc 5-10 minūtēm. Bija pagājusi pusstunda un man vajadzēja nomazgāt ķīmiju no rokām, tādēļ devos uz labierīcībām.”

Lasi vēl: Mati kā reklāmā – iespējams iegūt mājas apstākļos!

Viņai atgriežoties, meitas mati jau bija tik ļoti sakarsuši, ka sieviete tiem pat nevarēja pieskarties. Viņa krita panikā. “Mēs izmazgājām matus un pēcāk ķemmēšanas laikā tie sāka krist ārā.” Lūk arī lietišķie pierādījumi:

1462904569-syn-svn-1462901554-2-1-mpm-hair-dye-burns-hair-off-05

Saprotams, ka Endrjū bija šokēta par briesmīgo iznākumu. “Kortnija bija histērijā, viņas mati lūza nost un krita ārā tieši viņas acu priekšā,” Kola-Mortone atminas. Attēlā redzams, cik dramatiski saīsinājās matu garums pēc notikušā.

1462904572-syn-svn-1462901289-hair-dye-disaster-before-and-after-bleach

Kola-Mortone vēlāk iztērēja 115 ASV dolārus (103 eiro), lai friziere spētu padarīt viņas meitas frizūru normālu.

Preču zīmes Superdrug pārstāvji informējuši, ka sākotnēji vajadzēja pārbaudīt balinātāja stiprumu, noklājot ar to nelielu matu šķipsnu, tādējādi izvairoties no šādiem neparedzētiem incidentiem.

Labā ziņa šajā stāstā ir tā, ka iznākums būtu krietni sliktāks, ja Endrjū vēlētos izbalināt visus matus, nevis tikai matu galus.

Avots: seventeen.com

Leave a Comment