Lūk, no kā katras zodiaka zīmes pārstāvim vajadzētu izvairīties pilnmēness laikā

Ūdens zīmēm pilnmēnesī netiek rekomendēts lietot alkoholu, jo pārmērīga vilkme pēc alkohola šajā laikā var novest ne tikai pie nopietnām Vese***as problēmām – šajā laikā Jūs varat izdarīt kaut ko tādu, par ko var sākt nākties nožēlot, tiklīdz mēness sāks dilt, tāpēc Zivīm, Vēžiem un Skorpioniem pilnmēness laikā noteikti vajadzētu par to atcerēties, kā arī īpaša piesardzība nenāktu par skādi arī citu zodiaka zīmju pārstāvjiem!

Kas attiecas uz Zemes zīmēm – šo zīmju pārstāvjiem pilnmēness laikā vajadzētu izvairīties no dažādiem mājas darbiem, jo pat visparastākā uzkopšana var pārvērst visu haosā, tāpēc remontus un visādas pārkārtošanas labāk pārcelt uz citu laiku, bet šajā laikā Jaunavas, Mežāži un Vērši var piemeklēt sev kādas citas nodarbes, piemēram, kaut kādu finanšu jautājumu risināšanu.

To gan nevarētu teikt par Uguns zīmju pārstāvjiem, jo viņiem šajā periodā pret naudu jāizturas ar īpašu piesardzību. Uz šīs zīmes pārstāvjiem pilnmēness enerģētika iedarbojas visspēcīgāk, tāpēc Lauvas, Auni un Strēlnieki šajā laikā riskē pieņemt ļoti nepareizus lēmumus, un, ja siera nopirkšana desas vietā diez vai viņiem kaitēs, tad globālākās lietās tas tomēr ir bīstami, tāpēc jābūt ļoti uzmanīgiem!

Visiem Gaisa zīmju pārstāvjiem šajā periodā vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai. Pilnmēness laikā noteikti nevar griezt matus, kā arī nagus, tā kā visiem Ūdensvīriem, Dvīņiem un Svariem noteikti vajadzētu atcelt savus pierakstus pie friziera.

 

 

Leave a Comment