Mātei un meitai trauma uz mūžu, dzīvoklī ieraugot savu radinieku – nepieļaujama situācija

“Kad mēs izgājām caur durvīm, tad pirmais, ko sajutām, bija briesmīgā smaka. Pēc tam atklājās šausminošs skats, ka Pīters ir saļimis krēslā, nespējīgs pakustēties. Apkārt bija As**is un ekskrementi. Viņš bija kā nosēts ar mušām un kāpuriem, kas jau bija iedzīvojušies viņa kājā,” par šausminošos skatu stāsta Kerola.

Viņš steigšus tika aizvests uz Slim**cu, bet pēc 2 dienām nomira. Nā*es cēlonis tiek meklēts.

Lasi arī: Sirdslēkme sievietēm izpaužas atšķirīgi: 5 dīvaini un negaidīti simptomi, kurus nedrīkst ignorēt

“Es nezinu, vai tās 24 stundas būtu kaut ko mainījušas, bet to nekad nevar zināt. Kad mēs viņu atradām, tad viņš izskatījās daudz sliktāk, nekā tad, kad nomira. Tā ir briesmīga lieta, ko teikt, bet tā ir taisnība,” stāsta Kerola “Es esmu tik nikna uz sevi un uz palīdzības dienestiem! Viņš tur bija gulējis 3 nedēļas un neviens pat to nenojauta!”

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">padomins...</cite>

    Kerola .Kerola ! Mīļota māsa ! Nokaunēties vajadzētu par visu notikušo ! Saprotams ka ir pašai trauma .Grūti pārvietoties , bet kā pati raksti : Viņš tur trīs nedēļas tā bija gulējis ! Tāpēc bija jāpaiet trim nedēļām lai beidzot ar meitu apmeklētu mīļo brāli !? Tā ir ņirgāšanās par brāli . Meita šo trīs nedēļu laikā būtu varējusi aizbraukt vismaz 6 -7 reizes Nopinkājies ,ar bārdu apaudzis ,nemazgājies spriežot pēc visa vismaz vairāk kā mēnesis ! Tā kā nemeklē ,,ļaunuma sakni ” tā visa ir tevī !

Leave a Comment