No amata atkāpjas policists, kas brutāli izrīkojās pret 15 gadīgu meiteni

1a

Policists, kurš brutāli un nežēlīgi izrīkojās pret 15 gadīgu meiteni, cenšoties viņu arestēt, ir atkāpies no amata, ziņo ārzemju mediji.

Incidents notika baseina ballītes laikā, kurā bija savākušies liels skaits jauniešu kādā ASV Teksasas štata pilsētiņā. Ballīte bija kļuvusi pārāk skaļa un Pol***ja ieradās, lai ballīti pārtrauktu. Tomēr video, kurš uzpeldēja pēc tam, šokēja visus pasauli, un piespieda atkāpties ilggadējo Pol***jas darbinieku…

Lai redzētu video, šķirsti otru lapu

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    Mēs neredzam visu notikušo – tas ir tikai fragments ar policista rīcību. Negribu ticēt, ka tas policijas zellis tāpat vien to mērkaķēnu sāka pa zemi vazāt. Gan jau kaut ko “labu” pateica, ka čalis aizsvilās. Nēģeriem jau mute uz tādām lietām ir visai plata.

    • <cite class="fn">latvianqueen</cite>

      nav starpība melns vai balts, pirmkārt.
      Un daudzi policisti nav tik “balti” kā izskatās, pati esmu piedzīvojusi neaizmirstamu stāstu, kur viņi daudz kārt pārkāpa likumu kaitējot man, taču vēršoties pie juristiem un bāriņtiesas…man neviens neticēja un neviens nepārbaudīja.
      Piebildīšu, ka viss apsmiekls notika policijas iecirknī…. pēc man uzbruka izvarotājs (par kuru tā arī pat iesniegumu neļāva uzrakstīt)…

    • <cite class="fn">Mikidijs</cite>

      idiots esi ? Vinai ir tiesiibas teikt visu. Vienalga ko vina pateica vinam nebija tiesiibu vinu gazt uz zemes. Plus ietekmet cilvekus ar pistosles izvilkshanu ar tikai parada ka policistam ar nervien nav kaartibaa. Pluz tam pari visam vinsh ir atkapies no amata so lkm bija par ko vinu atstadinat. Slimais ments. Es sistu vinja.!

      • <cite class="fn">Anastāsija</cite>

        Piekrītu!Ja es tā meitenes vietā justos.Bez olām,tas ments paliktu.Labi arī ir,ka viņu no amata atstādināja.Mūsdienās visi policisti uzdrošinās.Viņi domā,ka viņiem pilnās tiesības uz visu ko.Ja jūs zinātu,kā Latvijas policija strādā.Mātei,ir pazudis 11 gadus vecs zēns.Ko viņi ir izdarījuši-pablandījās pa Latvijas mežiem,kur tas zēns varētu atrasties.Un!!!!Kāds iznākums no tā….!!!Vairāki mēneši ir pagājuši un lieta tiek atcelta par pazudušo zēnu.Izrādās,ka pie bērna pazušanas ir policija iesaistījusies bērna pazušanā,citā Latvijas pusē.
        Cik neskaitāmi stāsti par viņiem.Viņi domā,ka ir pasaules visatļautība.

  • <cite class="fn">mhm</cite>

    Bet tas ka 15 gadigs skukis tev pasaka kko kas tev nepatik tev nedod tiesibas pret vinu ta iztureties.

  • <cite class="fn">Jatill</cite>

    Tajā video nav viss redzams. Varbūt tas policists bija saņēmis vairākus sitienus pa seju.
    Bet pēc redzētā jau sanāk, ka policists pielieto spēku pārmērīgi.

  • <cite class="fn">Vienkārši</cite>

    Viekārši vajag ievērot likumus un tad nekādas konfliktsituācijas neradīsies! Nevajag pretoties likumīgajām policijas prasībām un apvainot policistu, pildot dienesta pienākumus, arī nav atļauts un par to draud administratīvā atbildība. Ja kāds(kāda) grib pazīmēties vai izcelties, tad paši vien ir vainīgi.

    • <cite class="fn">Realmaven</cite>

      Policijai jaastraadaa pilsonu labaa nevis pret pilsoniem, redz piemeram UK policija nesodiis nevienu pat tad ja ir parkapums, bet taipat laikaa Tu atvainojies un pasaki ka centisies vairs neparkapt likumu. Protams UK dazhi eksemplari ari ir tadi pat kaa ASV vai LV policija, kuri uzskata ja jau straada policija tad var darit ko grib un viniem par to nekas nedraud. UK nekad nesmu redzejis ka policija pielietotu speeku pret kaadu, protams iznemot gadijumus kad kaads reali splauj sejaa policistam vai uzbruk policistam. Bet nu pie mums pa muti vari dabut ari neparko, protams nejau visi ir slikti, ir ari labi policisti un biezhi problema nav pasha policistaa bet gan sisteemaa kas no policista prasa noteiktu skaitu protokolu un citaadu soda meru skaitu. Tikai lieta taada ka tas nav reali iespejams teiksim katru menesi sastadit 100 protokolus, ok varbut vienu menesi bus 200, nakamajaa varbut 10, sanaak ka policistam vnk lai priekshnieciba dzivu neapestu ir japiekasas ari tur kur varetu vnk mutiski aizradit vai pabridinat. tada ir ta muusu sisteema, izpuvusi lidz sakneem.

Leave a Comment