Opera, klubiņš vai ieskrietuve? Randiņu horoskops visām zodiaka zīmēm

Auns: Enerģisks pārgājiens, kuram seko kārtīga ieturēšanās ar brangiem hotdogiem, bet vakarā – kādas sporta spēles apmeklējums.

Vērsis: Pusdienas ar sešiem ēdieniem sveču gaismā, pēc tam izjusts mīlas dzejas lasījums un ģitāras solo.

Dvīņi: Golfa spēle, kurai seko lieli dārza svētki ar smalkiem kokteiļiem.

Vēzis: Klusas, mājās gatavotas vakariņas un intīma saruna (visiem taču zināms, ka mājās ir arī guļamistaba).

Lauva: Iepirkšanās tūre pa smalkākajiem veikaliem, bet pēc tam – slaids brauciens smalkā auto uz modīgāko itāliešu restorānu.

Jaunava: Origami nodarbība, pēc tam – gājiens uz japāniski izsmalcinātu un superhigiēnsku restorānu, kas paredzēts īpaši jūtīgiem apmeklētājiem.

Svari: Vakariņas vidēja cenu līmeņa, bet pieklājīgā restorānā, kurām seko kādas romantiskas, ne obligāti jaunas filmas noskatīšanās.

Skorpions: “Operas spoks” (jebkādā variantā), glāzīte kā stiprāka gotu bārā, tēlots draudzīgums, kuram cauri spīd vāji slēpts jutekliskums.

Strēlnieks: Pārgājiens kalnos, no kurienes ar helikopteru dosieties uz kalnu atpūtas vietu, kurā pasniedz medījuma cepešus.

Mežāzis: Pastaiga (tā taču ir par brīvu!) un lauku virtuves novērtēšana kādā vietējā ēstuvē, kas nevar lepoties ar izcilu virtuvi, tīrību vai apkalpošanu.

Ūdensvīrs: Kāda sabiedriska aktivitāte – piemēram, pikets pret kažokzvēru audzēšanu. Vēlāk – vegānu bārbekjū kopā ar cilvēkiem, kas piekopj dabai tuvu dzīvesveidu.

Zivis: Viss, ko vien vēlies tu, patiks arī man!

Avots: ala11

Leave a Comment